Select Menu



Την αγωνία που βιώνουν οι νεαρές γυναίκες να διατηρήσουν το σώμα τους, σύμφωνα με τα ανορεκτικά πρότυπα που προβάλλουν τα περιοδικά θέλησε να αποτυπώσει ο κινηματογραφιστής Rodrigo Prieto, μέσα από ένα 8λεπτο βίντεο.

Πρωταγωνίστρια η ταλαντούχα Elle Fanning, που καταφέρνει να αποτυπώσει την απόγνωση ενός κοριτσιού, τη στιγμή που βιώνει ένα βουλιμικό επεισόδιο.Στην αρχή του βίντεο, η 19χρονη Elle εμφανίζεται να περιφέρεται μέσα σε δωμάτια με μοντέλα. 

Όταν φτάνει στο μπάνιο του σπιτιού και έρχεται αντιμέτωπη με τον εαυτό της στον καθρέφτη, ξεκινά να κάνει εμετό.Όταν βγαίνει από το μπάνιο, τότε και μόνο καταφέρνει να δει την αλήθεια. Αυτό που έβλεπε πριν ήταν μια παραίσθηση που της προκαλούσε η διατροφική της διαταραχή.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με τις εικόνες που σοκάρουν:


gr.omg.yahoo.com

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top