Select Menu


Με απόλυτο ήπιο και νηφάλιο λόγο και μόνο χρησιμοποιώντας τεκμηριωμένα επιχειρήματα ο δημοσιογράφος Γ. Δελαστίκ έκλεψε τις εντυπώσεις στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Παραθέτοντας οικονομικά στοιχεία, που δεν δέχονται αμφισβήτηση έκανε σκόνη την κυβερνητική προπαγάνδα και εκτίμησε ότι «πρέπει να είμαστε ηλίθιοι» για να πιστέψουμε όσα μας σερβίρει το επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου.

Με την μνημονική – ταξική πολιτική που ακολουθούν οι τελευταίες κυβερνήσεις «όχι τα παιδιά μας, αλλά και τα εγγόνια μας έχουν στραγγαλιστεί» απ’ τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει αυτή η κυβέρνηση. υπογράμμισε ο ίδιος, καταρρίπτοντας επίσης έναν άλλο μύθο ότι οι Ελληνες όλα τα περασμένα χρόνια ζούσαμε με δανεικά.

Και μόνο ότι το μνημονικό δημοσιοκαφρικό παπαγαλάκι που λέγεται Κώνστας και η εκπρόσωπος της Ν.Δ Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου βρέθηκαν σε πλήρη αμηχανία, κατάπιαν την γλώσσα τους και δεν έκαναν καμιά προσπάθεια να αντικρούσουν τα λεγόμενα του Γ. Δελαστίκ τα λέει όλα.


Στην ίδια εκπομπή είχαμε πολύ ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις πολιτών που την παρακολουθούσαν στο στούντιο. Επιλέξαμε να παραθέσουμε δυο απ’ αυτές. Τον «θάνατο του εμποράκου», όπου ένας μικρομεσαίος επιχειρηματίας περιγράφει το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρέθηκε,


και τα λεγόμενα μιας αξιοπρεπέστατης συνταξιούχου που μας περιγράφει πολύ χαρακτηριστικά όχι μόνο το Γολγοθά που βιώνουν οι απόμαχοι της δουλειάς λόγω των τσεκούρωμα των συντάξεων τους αλλά και το μαρτύριο που περνάν όλα τα λαϊκά στρώματα τα τελευταία χρόνια λόγω της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης .

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top