Select Menu


Οι δωσίλογοι της Συγκυβέρνησης που δεν μπορούσαν να παρατείνουν τους πλειστηριασμούς για ένα χρόνο και να επεκτείνουν την προστασία των σπιτιών των Ελλήνων για υποχρεώσεις προς την εφορεία και τα ασφαλιστικά ταμεία μπόρεσαν εύκολα να παρατείνουν τις υποχρεώσεις των τραπεζιτών για ένα ακόμα χρόνο.



Σημειώνεται ότι στον πίνακα που ακολουθεί δεν εμφανίζεται ακόμα η αντικατάσταση των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου που είχε η Αγροτική και η EuroBank.



Που ξέρεις μπορεί η πτωχευμένη EuroBank εσκεμμένα να μην κάλυψε τη συμμετοχή της στην ανακεφαλαιοποίηση προκειμένου να αποπληρώσει τα 4.280.000.000,00€.

Αν κανείς έχει καμιά περαιτέρω πληροφορία μέσω των αντιμνημονιακών απο-κομμάτων ας με πληροφορήσει για να ενημερώσω το αρχείο μου. Μπορεί μετά την ενημέρωση που τους παρείχαμε για τις αντίστοιχες αντικαταστάσεις ομολόγων του Καλοκαιριού να άρχισαν να ενδιαφέρονται για τους υπηκόους τους.



Σημειώνεται ότι μερικές από αυτές μεταχρονολογήθηκαν έως και τρία χρόνια.

Ο πολύς κ. Στουρνάρας βγήκε να διαψεύσει δημοσιεύματα του Τύπου της 18 κ 19 Αυγούστου σχετικά με τις τράπεζες. Μια και είναι καλοκαιράκι και τα Ραγιαδόπουλα κάνουν πλακίτσα στις παραλίες είπε και αυτός να αρχίσει τα ανέκδοτα.


Και μιας και έτυχε να διαβάσω τα δημοσίευματα του τύπου δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό.

Στο scribd που ακολουθεί βρίσκονται όλα τα ομόλογα ένα προς ένα. Για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει την αλήθεια ας ρίξει μια ματιά στις παραγράφους III (για τα νεοεκδοθέντα) και IV (για τα ληγμένα)



diaforos.blogspot.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top