Select Menu

Το αν είναι σωστή η κίνηση μένει να αποδειχτεί, όμως σύμφωνα με νέα έρευνα του ομίλου Spectrem, οι πλούσιοι στις Ηνωμένες Πολιτείες αναμένεται να επενδύσουν φέτος περισσότερο στην Ευρώπη από οποιαδήποτε άλλη περιοχή του πλανήτη.Η μελέτη, που έγινε σε ανθρώπους που διαθέτουν περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία, έδειξε ότι κατά βάση είναι επιφυλακτικοί με τις επενδύσεις στο εξωτερικό, με το 58% εξ αυτών να δηλώνουν διστακτικοί να επενδύσουν τα χρήματά τους σε άλλη χώρα.

Ωστόσο, ανάμεσα σε αυτούς που σκοπεύουν να επενδύσουν, το 20% σκοπεύει να επενδύσει στην Ευρώπη, το 16% στην Κίνα, το 12% στη Βραζιλία, το 11% στον Καναδά, το 8% στην Ιαπωνία και άλλο 8% στην Αυστραλία, το 7% στην Ινδία και άλλο 7% στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ τελευταία στη λίστα είναι η Ρωσία με 3%.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top