Select Menu


To εξώφυλλο είναι πολύ βασικό στην πρώτη οπτική επαφή με τον αναγνώστη πρέπει να του αφιερώσουμε τον χρόνο και την προσοχή που του αξίζει, όχι μόνον σαν σχεδιαστές μα και σαν αναγνώστες. Χρειάζεται ένα εξώφυλλο να είναι πολύ εντυπωσιακό γιατί μέσω αυτού έρχεται σε επαφή ο αναγνώστης με το περιοδικό. Είναι η πρώτη επαφή που διαρκεί μόλις 1-2 δευτερόλεπτα, πρέπει λοιπόν να είναι αντιπροσωπευτικό και αποτελεσματικό.

Αντιπροσωπευτικό γιατί δείχνει το ύφος των ιστοριών που περιέχει και αποτελεσματικό γιατί μέσα από την εικόνα, τον εντυπωσιασμό και τα χρώματα θα πείσουν τον αναγνώστη να το ανοίξει και να το διαβάσει. Ένα ελκυστικό περιτύλιγμα κάνει πιο ενδιαφέρον το δώρο. Πόσες φορές δεν απογοητευτήκαμε όταν αγοράσαμε έντυπα κάθε είδους, με πολλά υποσχόμενο εξώφυλλο και όταν το ανοίξαμε ήταν σκέτη συμφορά.

To εξώφυλλο είναι πολύ βασικό στην πρώτη οπτική επαφή με τον αναγνώστη πρέπει να του αφιερώνουμε τον χρόνο και την προσοχή που του αξίζει, όχι μόνον οι σχεδιαστές μα και οι αναγνώστες.

…και κάποια απ’ αυτά είναι εκπληκτικά έργα τέχνης κι αισθητικής.

Ας δούμε τα εξώφυλλα των νέων κυκλοφοριών του έντυπου τύπου τον Ιανουάριο 2014

terra papers































Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top