Select Menu


Με µια αίτηση ακύρωσης-καταπέλτη, οι «Ελληνες Φορολογούµενοι» αποδοµούν τη σύµβαση συµβιβασµού, η οποία «κουκούλωσε» άρον-άρον τις «αµαρτωλές» σχέσεις Ελλήνων πολιτικών και εταιρείας.

Εν' όψει της εκδίκασης (σσ: στις 17 ∆εκεµβρίου) της αίτησης ακυρώσεως κατά της «επαίσχυντης» -όπως τη χαρακτηρίζουν- συµφωνίας συµβιβασµού µεταξύ ελληνικού δηµοσίου και Siemens, βρίσκονται ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Φορολογουµένων Γιάννης Σιάτρας και οι συνεργάτες του.

Βασικό επιχείρηµα των µελών του σωµατείου, που κατέθεσαν τη σχετική αίτηση στο Συµβούλιο Της Επικρατείας τον Οκτώβριο του 2012, είναι πως «µε βάση αυτή τη συµφωνία συµβιβασµού, η γερµανική εταιρεία απαλλάχθηκε από την υποχρέωση αποκατάστασης της ζηµίας που προκάλεσε στο ελληνικό δηµόσιο από τις παράνοµες δραστηριότητές της (δωροδοκίες κ.λπ.), ενώ υποχρεώθηκε να καταβάλει µόνο το ποσό των 90 εκατοµµυρίων ευρώ στο ελληνικό δηµόσιο µέσα σε µία χρονική περίοδο πέντε ετών»!

toxwni.g

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top