Select Menu


Σε τροχιά σύγκρουσης βρίσκεται για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση με τους δανειστές με την ηγεσία της ΕΕ και του ΔΝΤ να συνεχίζει να προκαλεί την ελληνική κοινωνία με σχεδόν απάνθρωπες δηλώσεις .

Χαρακτηριστικοί της έντασης που υπήρξε στην τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης μεταξύ Στουρνάρα, Ρεν, Λαγκάρντ και Τόμσεν είναι οι διάλογοι που αποκαλύπτει το «Εθνος της Κυριακής».

Σύμφωνα με την εφημερίδα οι δανειστές εμφανίζονται ανυποχώρητοι στο ζήτημα των πλειστηριασμών, ενώ προέτρεψαν την κυβέρνηση να βρει σπίτια σε όσους τα χάσουν.

«Αν θέλετε να κάνετε κοινωνική πολιτική, βρείτε καταλύματα σε όσους χάσουν τα σπίτια τους» ήταν σύμφωνα με την εφημερίδα τα λόγια των δανειστών γεγονός που προκαλεί εκ νέου εκνευρισμό στην ελληνική πλευρά.

Αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη, σύμφωνα με το Mega, ακόμη και για μονομερή αντίδραση, να επεκτείνει δηλαδή το ισχύον καθεστώς για το πάγωμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας είτε για έξι μήνες είτε για ένα χρόνο.

iefimerida.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top