Select Menu

Δεν μπορώ να καταλάβω τι έπιασε όλα τα ΜΜΕ και διαδίκτυο και τα βάλατε όλοι σας με τον Μιχαήλ. Ο άνθρωπος ευθαρσώς ζήτησε συγνώμη και ομολόγησε πως είχαν αδειάσει οι μπαταρίες του και βγήκε τσάρκα να τις γεμίσει στον καθαρό αέρα .
 Ξέρετε οι μπαταρίες μερικών ανθρώπων είναι φορτισμένες με φιλότιμο, με αλληλεγγύη, με αξιοπρέπεια και απ' αυτή την σπάνια ουσία που την λέμε τσίπα.
 Τώρα τι σας έπιασε και αμφισβητείτε πως και οι μπαταρίες του Μιχαήλ είχαν τέτοιο περιεχόμενο !
 Στην τσάρκα όμως που έκανε του συνέβη ένα ατύχημα του φουκαρά, όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος, ντράπηκε τόσο πολύ που πήγε στου διαόλου τη μάνα να κρύψει την ντροπή του. Στις υποχρεώσεις του όμως κύριος. Πλήρωσε και όπως λέει ο λαός, με τον παρά μου γ..ώ και την κυρά μου, αλλά αυτός είχε μάθει εκτός απ' την κυρά του να γ... και όλους εμάς. Είναι βλέπετε το προνόμιο της εξουσίας να θεωρούν τους εαυτούς τους υπεράνω όλων, λαού, και ηθικών κατακτήσεων του ανθρώπου.
 Δεν ξέρω πως τους κάθισε η ιδέα, πως μόλις γίνονται εξουσία με την ψήφο κάποιων ανθρώπων που εξαπάτησαν, γίνονται αυτομάτως και εξυπνότεροι και όλους εμάς μας θεωρούν βλαμμένους .
 Αδιαφορούν για τις αντιδράσεις μας γιατί βασίζονται στις δυνάμεις καταστολής και στα χημικά που εξαπολύουν εναντίον δικαίων και αδίκων.
 Νέμεση θεωρούν τις υποκριτικές  εξεταστικές επιτροπές της Βουλής που τους αθωώνουν και τα βράδια κοιμούνται ήσυχοι κι ας πεθαίνουν γύρω τους οι πολίτες, γιατί δεν αντέχουν την πείνα, την παγωνιά, την ξευτίλα και ψάχνουν με την αυτοκτονία να βρούνε τη χαμένη τους αξιοπρέπεια.
 Το κακό είναι πως όλα αυτά τα ξεχνάμε σύντομα και τους δίνουμε το δικαίωμα να μας θεωρούν ηλίθιους. Δε βλέπετε, έχουν ψηφίσει νόμους επί νόμων για την απαλλαγή τους από κάθε ευθύνη και φορτώνουν τα λάθη και τις παραλείψεις τους όλα στον αδύναμο να αντιδράσει λαό.
 Προσπαθούν με εκβιαστικά  διλλήματα να μας έχουν μονίμως στο τρυπάκι και να το παίζουν πατριώτες που νοιάζονται για μας.
 Με τις εξεταστικές επιτροπές προσπάθησαν να απαλλάξουν τον Τσοχατζόπουλο, μέχρι που τον βούτηξε η δικαιοσύνη, απάλλαξαν τον Βενιζέλο για την ώρα, απάλλαξαν τον Σταθάκη, απάλλαξαν τον Παπαντωνίου μέχρι που μπήκε στη μέση η δικαιοσύνη μπας και βγάλουμε καμιά άκρη.
Δεν πέρασαν καν τον Σημίτη, τον Γιωργάκη, τον Βενιζέλο και ενώ η κοινωνία βοά για το έγκλημα του χρηματιστηρίου, ήρθαν κάποιοι δικαστές και απάλλαξαν όλους αυτούς που τίναξαν στον αέρα τους αφελείς επενδυτές και την ελληνική οικονομία.
 Εδώ ο τρίτος στην ιεραρχία του ΥΕΘΑ Κάντας πήρε μίζες που φτάνουν τα 16.000.000, φανταστείτε πόσα έβαλαν στην τσέπη οι από πάνω, Σμπώκος Τσοχατζόπουλος και Παπαντωνίου.        
 Σου άρπαξαν την αξιοπρέπειά σου, τη στέγη που έβαζες την οικογένειά σου, πέταξαν στα τάρταρα η υγεία σου, υποβάθμισαν την παιδεία, διώχνουν τα παιδιά σου και εσύ τρέχεις στα συσσίτια να ξεγελάσεις την πείνα σου. Ο δε κ. Πελεγρίνης με κλειστά Πανεπιστήμια πάει στο Παρίσι να δώσει παράσταση της υποκριτικής του ικανότητας και της αναλγησίας της όποιας εξουσίας . Κατά τα άλλα υποκύψτε στους εκβιασμούς και τα διλήμματα και ξαναψηφίστε τους κορόιδα.
 Καλές  γιορτές όσο γίνεται.  
                                                                   
 Θεόφιλος Αιγινήτης     Ζωγράφος-Συγγραφέας  

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top