Select Menu

Ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Βούτσης, σε συνέντευξή του στη Real News ξεκαθαρίζει δε ότι «δεν είναι γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα». Επομένως, γίνεται πλέον ξεκάθαρο, για εκείνους που πιστεύουν πως η λύση είναι η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι η επιλογή τους.

Ο κ. Βούτσης σημειώνει για την πρόταση δυσπιστίας ότι "Έπρεπε να κάνουμε την πρόταση μομφής μόνο και μόνο για να έλθει επιτέλους ο κ. Σαμαράς στη Βουλή και να πάρει τις ευθύνες του".

Δεν μοιάζει όμως πειστική αυτή η δικαιολογία, όταν κάθε μέρα αλλάζονται τόνοι ανακοινώσεων μεταξύ Κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ και όταν κατά τη συζήτηση αυτές τι μέρες στη Βουλή δεν παραβρίσκονται πάνω από 10 βουλευτές. Προφανώς, ούτε οι ίδιοι περιμένουν να την πιστέψει ο κόσμος, αλλά δεν έχουν μάλλον και τι άλλο να πουν.

hassapis-peter.blogspot.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top