Select Menu


Βαθιές ανάσες παίρνει ο ΔΟΛ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του fpress εξασφάλισε χρηματοδότηση από τραπεζικά ιδρύματα ενώ βαθιά έβαλε το χέρι στην τσέπη και ο βασικός μέτοχος του ομίλου Σταύρος Ψυχάρης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η χρηματοδότηση που λαμβάνει ο ΔΟΛ υπό μορφή δανείου είναι ύψους 18 εκ Ευρώ ενώ ο Σταύρος Ψυχάρης εισφέρει στην ενίσχυση των κεφαλαίων της εταιρίας το ποσό των 9 εκ ευρώ.

Η άντληση των κεφαλαίων αυτών εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της εταιρίας μετά και τη μείωση του μισθολογικού κόστους μέσω απολύσεων που πραγματοποιήθηκε τους τελευταίους μήνες. Ήδη μάλιστα εξομαλύνεται η πληρωμή μισθοδοσίας που τους προηγουμένους μήνες καταβαλλόταν με καθυστέρηση περίπου 20 ημερών. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από δημόσια πρόταση ο κ. Σταύρος Ψυχάρης απέκτησε το 100% των μετοχών της εταιρίας η οποία διαγράφεται από το Χρηματιστήριο.

Οι ζημίες του ΔΟΛ μέσα στο 2013 φτάνουν τα 14 εκατ. ευρώ με κύκλο εργασιών 44,8 εκατ. ευρώ. Ο τραπεζικός του δανεισμός ξεπερνά τα 135 εκατ. ευρώ, ενώ συνολικά οι υποχρεώσεις του φτάνουν τα 211 εκατ. ευρώ.

iefimerida.gr

Δείτε εδώ αναλυτικά πόσα χρωστάνε τα κανάλια: Θα τους γίνει κατασχεση ή δεν ισχύουν οι νόμοι για όλους;

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top