Select Menu

Το σήμα της Unicef θα κοσμεί από σήμερα τις φανέλες των παικτών του Ολυμπιακού. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία με το διεθνή οργανισμό και στόχος είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για την ανάπτυξη του ανθρωπιστικού ιδεώδους της Unicef.

Η παρουσίαση της φανέλας έγινε σήμερα το μεσημέρι σε συνέντευξη τύπου παραχώρησε η ΠΑΕ. Παρόντες ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς και ο πρόεδρος της ελληνικής Unicef Λάμπρος Κανελλόπουλος.

Ο κύριος Μαρινάκης τόνισε ότι μέσα στα επόμενα χρόνια, ο Ολυμπιακός αναμένεται να συγκεντρώσει 2 εκατ. ευρώ, τα οποία θα διατεθούν στη Unicef εξασφαλίζοντας τον εμβολιασμό 50.000 παιδιών που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Την ομάδα ευχαρίστησε από την πλευρά του ο κύριος Κανελλόπουλος επισημαίνοντας πως δείχνει σημαντικές ανθρωπιστικές ευαισθησίες σε δύσκολους καιρούς.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top