Select Menu


ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΚΕΕΔ)ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΕΔ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ;


H K.E.E.Δ. είναι μια διαδικτυακή ομάδα Αποστράτων Αξ/κών, Μονίμων Στελεχών, Εφέδρων Αξ/κών και Οπλιτών κατά μείζονα λόγο, που έχουν:

Κοινή Μήτρα την Πατρίδα τους

Κοινό Λίκνο την Θητεία, είτε ως στρατεύσιμοι είτε ως μόνιμα στελέχη στις Ειδικές Δυνάμεις (Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες και Υποβρύχιοι Καταστροφείς)

Κοινή Μοίρα την Υπέρτατη Θυσία για την Υπεράσπιση της Πατρίδας

Κοινή Επιδίωξη την μέχρι της τελευταίας ρανίδος τους Αίματος τους Υπεράσπιση της Σημαίας

Κοινό Όρκο την Υπακοή στο Σύνταγμα

Ο Όρκος μας δεν διαγράφεται με την αποστρατεία ή απόλυση από τις τάξεις του ενεργού Στρατού.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Κρίνεται απαραίτητη η σύντομη αναφορά σε αυτό με δεδομένη την παρεξήγηση ή σκόπιμη κακόβουλη αναφορά, γύρω από τις δραστηριότητες Σωματείων, Λεσχών κλπ
Το Σωματείο Κ.Ε.Ε.Δ. είναι ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ από τον Μάϊο του 2013.
Το Σωματείο έχει ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ και Ενεργεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα σε αυτό.
Συμμετέχει σε Εορταστικές Εκδηλώσεις, Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες κλπ.

Με την από διετίας υπάρχουσα δυναμική της Κ.Ε.Ε.Δ., δημιούργησε ένα ακόμα καρφί στα μαξιλάρια άλλων συμβεβλημένων με το σύστημα. Απλά πράγματα, δεν έχει Συνδρομές, Επιχορηγήσεις και καμιά πελατειακή σχέση.

ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Η ΚΕΕΔ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.


Δεν σχετίζεται με κανέναν πολιτικό χώρο. Το κάθε μέλος μπορεί να έχει οποιεσδήποτε πολιτικές πεποιθήσεις, αλλά δεν τις εκδηλώνει μέσα στην κοινότητα. Δεν προτίθεται να δημιουργήσει ή εμπλακεί σε πολιτικούς φορείς ή παρατάξεις.
Τυχόν Αναφερόμενες διασυνδέσεις της Κ.Ε.Ε.Δ. με οποιονδήποτε πολιτικό χώρο, κινούνται στη σφαίρα της Επιστημονικής Φαντασίας. Πολιτικά ή Θρησκευτικά Ατομικά πιστεύω είναι τελευταία στις προτεραιότητες μας. Η Πατρίδα έχει ήδη χάσει από αυτό το ζήτημα.
Τα Συνθήματα μας είναι:
«Δεν υπάρχει Δεξιά, Δεν υπάρχει Αριστερά, Μόνο Κόκκαλα Ελλήνων Ιερά»!
Κόμμα μας είναι η Σημαία μας!

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΚΕΕΔ
Η Δομή της Κ.Ε.Ε.Δ. βασίζεται στα όσα μάθαμε όταν Υπηρετούσαμε.
Υφίσταται μια Φυσική Ιεραρχία έτσι ώστε τα μέλη μας να ξέρουν που απευθύνονται Υπεύθυνα. Επιπλέον υπάρχει μια ομαδοποίηση ανάλογη με την περιοχή όπου βρίσκονται, έτσι ώστε να διευκολύνονται και να βρίσκονται χρόνια μετά την θητεία τους ανεξάρτητα πλέον από τις μονάδες που υπηρέτησαν αποκαθιστώντας Αδελφικούς Δεσμούς.

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ
Εμψύχωση του Δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού με Φυσική και όχι μόνο Παρουσία και Φωνή, με συμμετοχή σε Δραστηριότητες Εθνικού Σκοπού και Περιεχομένου, Διαμαρτυρία για Εθνικά και Κοινωνικά Θέματα (έξω από κάθε πολιτική επιρροή) και Συνδρομή στην Προσπάθεια Επιβίωσης του, Σεβόμενοι το Σύνταγμα και εξ αυτού Νόμους.

Μια Ελλάδα Ασφαλής για όλους τους Έλληνες. Μια Ελλάδα που να δίνει σε όλους την ευκαιρία για Εργασία - Παιδεία - Υγεία. Μια Ελλάδα Δίκαιη προς όλα τα παιδιά της. Μια Ελλάδα που να Ευημερεί. Μια Ελλάδα Δυνατή που να την Σέβονται οι Φίλοι και να την Φοβούνται οι Εχθροί.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Στα δυο χρόνια ζωής της η Κ.Ε.Ε.Δ. Δημιούργησε, Συμμετείχε, Πρωτοστάτησε, Πρωτοτύπησε, Αιφνιδίασε, Προβλημάτισε και Εντυπωσίασε με πολλές της Δραστηριότητες.
Από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι σήμερα Ενδεικτικά Αναφέρονται:

Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες (Εκπαίδευση Μαχητού, Ασκήσεις διαφόρων Κλιμακίων κλπ), Συμμετοχή Ανεξάρτητα ή μαζί με άλλους Συλλόγους σε Εθνικές Εορτές και Επετείους (28η Οκτωβρίου, 25η Μαρτίου, Καλάβρυτα, Δίστομο κλπ).
Ατον Πολιτικό Τομέα:

Αντιμνημονιακή Συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος, Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας και Επίδοση Επιστολής στη Γερμανική Πρεσβεία, Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας και Επίδοση Επιστολής στην ΑΕ τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας και Επίδοση Επιστολής στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα κατά την επίσκεψη της Α. Μέρκελ.
Θέλω να σταθώ οπωσδήποτε στην εκδήλωση της 30ης Σεπ '12 στο Καλλιμάρμαρο, η οποία είχε πολλαπλό συμβολικό χαρακτήρα. Τα της Α.Ε. του κ. Προέδρου της Δημοκρατίας και της Θέσεως Προ των Ευθυνών του σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Σύνταγμα, τα καλύψαμε με την Ομιλία και το Έγγραφο που Επιδόθηκε. Το μήνυμα προς τους Τούρκους με την Διέλευση από το Προξενείο ήταν κάτι Πρωτοφανές. Τα μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις επίσης ήταν Καθαρά. Το τρίτο σημείο της Ομιλίας αφορούσε την Αποδοχή των Κοινών μας Παραδόσεων και την Σύγκλιση όλων των ανηκούντων εις τις Ειδικές Δυνάμεις (Σωματεία, Ομάδες, Λέσχες, Σύνδεσμοι κλπ) και κατ' επέκταση σε όλες τις Ένοπλες Δυνάμεις. Σε αυτό το κομμάτι υπάρχουν Θετικές αλλά και Αρνητικές Ενδείξεις. Δυστυχώς οι αρνητικές είναι τόσο Ισχυρές που έφτασαν σε σημείο Ανοιχτής Επιθέσεως. Το τι και ποιοί κρύβονται από πίσω δεν είναι ακόμα τελείως σαφές.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 28ης ΣΕΠ 13.
Το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου Ανακοινώθηκε στο Διαδίκτυο μια συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος που αφορούσε όλους τους Έλληνες και Αναφερόταν σε ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
Επιπλέον η πρόσκληση είχε σταλεί σε όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα καθώς και στους μεγαλύτερους Συνδικαλιστικούς Φορείς.

Ορισμένοι Επίσημοι Σύλλογοι διεχώρησαν την θέση τους και όπως ήταν Φυσικό και Λογικό για τα Διοικητικά τους Συμβούλια, Αποστασιοποιήθηκαν. Αυτό είχε Προβλεφθεί και είχε βγει μια Ανακοίνωση που αφορούσε στην Συμπεριφορά των Δ.Σ. αλλά και την Ελευθερία Βούλησης των μελών.
Όταν ο κόσμος ζητούσε να μάθει λεπτομέρειες ανακοινώθηκε η Διακήρυξη η οποία κατ' αρχήν δεν προκάλεσε αντιδράσεις, ενώ από κάποιο σημείο και μετά, σε συνδυασμό με άλλα γεγονότα που έτρεχαν και με κατάλληλη διαχείριση από μερίδα των ΜΜΕ, δημιούργησε μείζονα θέματα. Δεν περιμέναμε καλύτερη αντιμετώπιση από τα συστημικά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα, όπως και από ορισμένα διαδικτυακά μπλογκς.
Με την Αποσπασματική ή Συνθετική Επιλογή Φράσεων από την Διακήρυξη και την Αυθαίρετη Ερμηνεία τους, προσπάθησαν να μας χαρακτηρίσους ως εν δυνάμει πραξικοπηματίες. Δεν γνωρίζουμε Διεθνώς να προαναγγέλονται πραξικοπήματα. Νομικά δε ο αντίστοιχος χαρακτηρισμός που μας προσήψαν στερείται σοβαρότητας. Η αναφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας προφανώς δεν σχετίζεται με πραξικοπηματικές ή άλλες αντισυνταγματικές ενέργειες καμιάς πλευράς. Αναφερόταν στην ανάγκη εξωτερικής και εσωτερικής ασφαλείας και ηρεμίας για το μεταβατικό διάστημα μέχρι την διενέργεια εκλογών που ανέφερε η Διακήρυξη. Στα δε του κ. Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν Σαφής η αναφορά στο τι έχει την δυνατότητα να πράξει ως ρυθμιστής του Πολιτεύματος,

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 06ης ΟΚΤ 13
ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΤΗΣ 28/9 ΓΙΑ ΤΗΝ 05/10 ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 06/10. ΜΕ ΜΙΑ ΜΗ ΔΥΝΑΜΕΝΗ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΕΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,
ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ
• ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ,
• ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ,
• ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ,
• ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΟΣΩΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ,
ΖΗΤΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.



ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ
Όποιος Υπηρέτησε τις Ειδικές Δυνάμεις Ένα λεπτό ή Σαράντα χρόνια μετά την Ενεργό Υπηρεσία παραμένει Έτοιμος και Πιστός στον Όρκο για την Υπεράσπιση της Σημαίας και της Πατρίδας.

Ο Ενθουσιασμός και το Πνεύμα τα οποία είναι γαλβανισμένα στην Ψυχή και το Σώμα του είναι αυτά που του Αποδίδουν τα Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά του Μαχητή της Ελευθερίας που στις Φλέβες του Ρέει το ίδιο Αίμα των Δοξασμένων Προγόνων του.
Η Κ.Ε.Ε.Δ. είναι Μεγάλη Ιδέα. Έξω από Οποιοδήποτε πολιτικό σχήμα δημιουργεί Αναταράξεις και αυτό Φοβίζει. Είναι Μη Ελεγχόμενη και αυτό Πανικοβάλει. Αυτός ο Συνδυασμός όμως Δημιουργεί Εχθρούς φανερούς και κρυφούς με αποτέλεσμα να υφίσταται όλες τις μορφές της Προπαγάνδας εις βάρος της.

Η Κ.Ε.Ε.Δ. δεν έχει μύχιους σκοπούς και βλέψεις, είναι κρυστάλλινα καθαρή και ανοιχτή.

Προσωπικά, δεν έχω πολιτικές φιλοδοξίες σε κανένα επίπεδο. Προτιμώ τις καρέκλες που κατέκτησα με την Αξία μου όσο υπηρετούσα.

ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α.
ΤΖΙΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

e-nemesis

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top