Select Menu

Ομόφωνα αποφασίστηκε η απαλλαγή Παπανδρέου απο τους τηλε-δικαστές του ΣΚΑΪ (γάϊδαρο) με ονομαστική στοχοποίηση και δημόσια απαξίωση δια του εδράνου της εκπομπής τους κατά του "αργόσχολου" πολίτη που τόλμησε να φανταστεί ισονομία στην Ελλαδική "δημοκρατία" επικαλούμενος το Σύνταγμα.

Η απόφαση πού έλαβε χώρα επι ακροατηρίου πανελλαδικής εμβέλειας και εξεδόθη για λογαριασμό του Ελληνικού κοινοβουλίου αφορά την σύμφωνη γνώμη "εισαγγελάτου και τηλε-ανακριτών" για τη ΜΗ άρση ασυλίας σε υπόθεση που εστάλη στη βουλή απο τη δικαιοσύνη και αφορά δικογραφία κατά του  Γ. Παπανδρέου για την εκλογική περίοδο 2009.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την δικογραφία, ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου διώκεται για τα αδικήματα της εξαπάτησης εκλογέων και έταιρης αξιόποινης πράξης κατά του εκλογικού σώματος όπως προκύπτει απο τις προεκλογικές δεσμεύσεις - υποσχέσεις του. Καθώς επίσης και το αδίκημα της εις γνώσην του διασποράς ψευδών ειδήσεων με ενδεχόμενο δόλο αφού προκύπτει το όφελος των πράξεων του απο την σκόπιμη παραπλανήσει και κατα συνέπεια εξαπάτηση του λαού με στόχο την ανάληψη της εξουσίας. Η δικογραφία βασίζεται στην περίφημη φράση «λεφτά υπάρχουν», πάνω στην οποία στήθηκε η προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ για τις εθνικές εκλογές του 2009.

Για όσους δεν θυμούνται, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το «λεφτά υπάρχουν» είχε αποτελέσει λάβαρο των Μέσων Μαζικής Ε(ξ)ημέρωσης τα οποία εξαπατούν συλλήβδην τον Ελληνικό Λαό, υποστηρίζοντας τα αμοιβαία συμφέροντα της διαπλοκής τους με το σύστημα. Έτσι κατέλαβε τον πρωθυπουργικό θώκο και αυτός ο εκλεκτός του κατεστημένου Τζέφρυ, για να "σκάσει" η περίφημη υπόθεση του υπουργοποιημένου συνεργάτη του Παπακωνσταντίνου που άναψε ουσιαστικά το πράσινο φώς για να δυσφημίσει τη χώρα στα πέρατα της γης ο δήθεν "ειλικρινής" αμερικανοτραφής. Κάπως έτσι ξέσπασε η διεθνή μιντιακή καταιγίδα κατά των Ελλήνων και του δόθηκε η δυνατότητα να υλοποιήσει τα σχέδια των ξένων αφεντικών του δένοντας χειροπόδαρα τη χώρα σε μνημόνια και παραδίδοντας αιχμάλωτη στην δοσο-εξάρτηση και στους διεθνείς τοκογλύφους.

Στο σημείο να ενημερώσουμε τους αναγνώστες πως το βίντεο που ακολουθεί είναι για γερά νευρά και η παρακολούθηση του συνίσταται με προσωπική σας ευθύνη.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που ακολουθεί να δείτε αναλυτικά ολόκληρη τη διαδικασία της τηλεδικής που προαποφάσισε το αποτέλεσμα για λογαριασμό του Ελληνικού κοινοβουλίου προκειμένου να αποτραπεί κάθε περίπτωση άρσης ασυλίας για την δικογραφία που εστάλη στη βουλή κατά του Γ. Παπανδρέου.


Αξίζει να παρατηρηθεί ο τρόπος διαχείρισης της υπόθεσης απο τους τηλε-δικαστές μέσα απο σκηνοθετημένες πάσες, φραστικές παλινωδίες και αμφιταλαντεύσεις για λόγους δήθεν αντικειμενικότητας , στην προσπάθεια τους οι θέσεις τους να περάσουν στο κοινό ως μασημένη τροφή έτοιμη προς αναπαραγωγή στα... καφενεία.

Στα πλαίσια του σεναρίου της εκπομπής ο μεροληπτικά - αμερόληπτος Εισαγγελάτος αρχικά παριστάνει πως αναρωτιέται για το τι άραγε θα ψηφίσουν τα κόμματα σχετικά με την άρση ασυλίας Παπανδρέου, για να λάβει την απάντηση απο τον "πολιτικώς ενάγοντα" Χ. Κούτρα: " φαντάζομε οτι δεν θααα ... " .

 Απο το σημείο αυτό στη σέντρα βγαίνει το τηλε-παράθυρο Νο 4 για να πεταχτεί ο Χ.Μέγας και να απαγγείλει το συμπέρασμα-απάντηση και προς τους δύο σχετικά με τον πολίτη που τόλμησε να μηνύσει τον Παπανδρέου : " πάντως , ο κ.Πολίτης ΚΕΡΔΙΣΕ , τρία λεπτά δημοσιότητας". Την πάσα αυτή παίρνει ο Εισαγγελάτος για να συμφωνήσει με την σειρά του και να συμπληρώσει πως αυτό που έπραξε ο πολίτης και έφθασε σε σημείο να αναφερθεί εγγράφως με μηνυτήρια αναφορά του προς τη δικαιοσύνη δεν είναι τρόπος.

Στο σημείο αυτό η τηλεδίκη εισέρχεται πλέον στο ... "επι της ουσίας" και ο Εισαγγελάτος αγορεύει απο εδράνου: " κι εγώ έχω επικρίνει τον κ.Παπανδρέου αλλά δεν είναι αυτός ο τρόπος, γιατί έτσι δεν θα βγάλει πουθενά".

Κατα τον Εισαγγελάτο δηλαδή , ο πολίτης μπορεί να επικρίνει τους πολιτικούς αλλά μονόν ψιθυριστά συμβιβασμένος στη μιζέρια της καθημερινότητας τους και χωρίς εντάσεις που ενοχλούν το καθεστώς. Δεν είναι λύση η προσφυγή στη δικαιοσύνη για τους πολίτες, ο τρόπος αυτός κατά τον Ν. Ευαγγελάτο δεν βγάζει πουθενά. (καλά που το ξεστόμισε κι αυτό).

Τα ... γέλια αρχίζουν στην σε δευτερόλεπτα μεταστροφή του παραληρήματος Ευαγγελάτου , όταν αντιλαμβανόμενος πως με τις μπαρούφες του απαξιώνει το θεσμικό κράτος που δουλειά του είναι να προασπίζεται ... και πριν καν τελειώσει τη φράση του... κάνει τούμπα 360 μοιρών και ...(απο το δεν βγάζει πουθενά) στρίβει δήθεν υπερ του πολίτη για να ευλογήσει την ύπαρξη των θεσμών διορθώνοντας: "Αλλα ... ο πολίτης φέρνει το πολιτικό προσωπικό σε μια δυσμενή θέση, δηλαδή (στρίβει και πάλι αναρωτούμενος) οι νεοδημοκράτες βουλευτές θα πάνε να ψηφίσουν να ΜΗΝ αρθεί η ασυλία Παπανδρέου;"

Στο σημείο αυτό πετιέται απο το τηλεπαράθυρο Νο1 ο εντεταλμένος της Νέας Δημοκρατίας Τ.Χατζής για να επιβεβαιώσει ..." εμ βέβαια, τι θα ψηφίσουν βρε Νίκο ; ...μα είναι δυνατόν τώρα;" (να ψηφίσουν άρση ασυλίας για τον Παπανδρέου ;)

Ο Ευαγγελάτος χαμογελά πίσω απο το δάχτυλό του όταν πετιέται απο την ύπνωση το παράθυρο Νο2 (εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ) που σύμφωνα με την κομματική γραμμή που προασπίζεται επιβάλλεται να διαπληκτίζεται στις οθόνες με τον νεοδημοκράτη "αντίπαλο" Τ.Χατζή. Αυτή τη φορά όμως η εντεταλμένη του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Καλογεροπούλου πετάχτηκε για να συμπληρώσει τον Χατζή και αναφερόμενη στην "κατάπτυστη" μήνυση του πολίτη εκτόξευσε επικοινωνιακή ρουκέτα"... είναι τραβηγμένο , τόσα έχουμε ακούσει .. το λεφτά υπάρχουν μας πείραξε ; " (!)

Το νεοδημοκρατικό φερέφωνο συμπληρώνει το εγκώμιο υπέρ απαλλαγής Παπανδρέου:
" Όσο κι αν έχουμε κάνει κριτική στον κ.Παπανδρεόυ έχει εξηγήσει τι εννοούσε μ'αυτο πολλάκις" ... ο "λαϊκός υπερασπιστής" Εισαγγελάτος παριστάνει αυτή τη φορά τον αντίλογο και τη φωνή του λαού : " εντάξει, εμένα (ο Παπανδρέου) δεν με έχει πείσει πάντως"
- Χατζής " ούτε κι εμάς μας έπεισε , το'χει εξηγήσει πάντως" κι ενώ δίδεται η πάσα στον Χ.Κούτρας να "εξηγήσει" τι εννούσε ο ΓΑΠ με τη φράση "λεφτά υπάρχουν" ... το παράθυρο Νο4 πετιέται απο τη γωνία να συμπληρώσει την υπερασπιστική γραμμή Παπανδρέου προασπιζόμενο τα τραπεζικά συμφέροντα, λέγοντας πως εάν οι πολίτες δεν είχαν βγάλει τα χρήματα τους εκτός Ελλάδος την τριετία 2010-2012 τα πράγματα θα ήταν δήθεν διαφορετικά ... (!) (!)

ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ

Εδώ οι Έλληνες ομολογιούχοι εμπιστεύτηκαν τις οικονομίες τους στο Ελληνικό κράτος και αποδείχθηκε ο μεγαλύτερος απατεώνας καταστρέφοντας στην κυριολεξία τους ανθρώπους αυτούς, κι ο Χ.Μέγας (απο το παράθυρο Νο4) θέλει να μας πείσει πως φταίνε οι πολίτες που απέσυραν τις μικροκαταθέσεις τους απο τις τράπεζες οταν όλοι οι μεγαλοκαρχαρίες έβγαλαν τα χοντρά πακέτα στο εξωτερικό ;; Όταν ο κράτος της διαπλοκής έψαχνε το στικάκι σε συρτάρια, η λίστα Λαγκάρντ χάθηκε κι ο σύζυγος της Μπακογιάννη ακόμη να δώσει εξηγήσεις για το τι απέγινε με εκείνο το περίφημο εκατομμύριο ευρώ που ξέχασε να δηλώσει ;;;

Στο τέλος βέβαια της αγόρευσης όλων των μεγάλων εκπροσώπων της "δημοκρατίας και των θεσμών" και μετά την ομόφωνη απόφαση τους περί αδιαμφισβήτητης αθωότητας, αναμένεται η αρχειοθέτησης της μηνύσεως του πολίτη που η δικαιοσύνη έστειλε στη βουλή αφού η απαλλαγή Παπανδρέου εξεδώθει εν τέλει τηλεοπτικά στη χώρα των τηλε-διαμορφωτών της κοινής γνώμης.

Έτσι η "συνεδρίαση" επι του θέματος έκλεισε με τον προεδρεύον Εισαγγελάτο να διαφημίζει την ιστοσελίδα του σε ανάρτηση της με τη φωτογραφία και τα στοιχεία του "απαράδεκτου" μηνυτή ενώ ο Χατζής στον επίλογο του λοιδορεί τον πολίτη πως δεν είχε άλλη δουλειά να κάνει , αφήνοντας έτσι να εννοηθεί στους τηλεθεατές πως πρόκειται για κάποιον δικομανή αργόσχολο.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top