Select Menu

Η κυβέρνηση της Βρετανίας θα εισαγάγει ένα καθεστώς εγγυήσεων στις υποθήκες με στόχο να βοηθήσει τους πολίτες να αγοράσουν το δικό τους σπίτι τρεις μήνες νωρίτερα από το προγραμματισμένο, ανακοίνωσε το Σάββατο ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.

«Εγώ δεν θα σταθώ απαθής ενώ οι εργαζόμενοι πολίτες δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά την αγορά ενός σπιτιού. 
Γι 'αυτό επισπεύδουμε το σύστημα "βοήθεια για την αγορά"»,σημείωσε ο Κάμερον την παραμονή του συνεδρίου του Συντηρητικού Κόμματος. Ο βρετανός πρωθυπουργός είπε ότι το σύστημα, το οποίο θα προσφέρει εγγυήσεις έως και στο 95% των υποθηκών για τα σπίτια μέχρι και 600.000 λίρες θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα. Κανονικά επρόκειτο να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2014.

Από τη άλλη πλευρά οι επικριτές της βρετανικής κυβέρνησης έχουν πει ότι το προτεινόμενο προς εφαρμογή σύστημα είναι δούρειος ίππος που θα δημιουργήσει ένα περίβλημα φούσκας στην στεγαστική αγορά του Λονδίνου.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top