Select Menu

Σε συνέντευξή του στην "Real News",  ο στενός συνεργάτης της Άγγελα Μέρκελ , Γερμανός βουλευτής Νόρμπερτ Μπάρτλε, απαντά ότι "το νέο πακέτο θα φέρει νέα μέτρα" και προβλέπει πως η Ελλάδα θα χρειαστεί 4-6 χρόνια ακόμα για να επανέλθει.

"Αυτή τη στιγμή φαίνεται πιθανό η Ελλάδα να χρειαστεί περισσότερη οικονομική βοήθεια. Το ΔΝΤ λέει ότι θα χρειαστούν 10-12 δισ. ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια, μέχρι το 2016.

Δεν ξέρω αν αυτός ο υπολογισμός είναι ο σωστός ή όχι. Όμως, εάν αυτό το νούμερο είναι το ίδιο στα μέσα του επόμενου χρόνου, τότε μπορούμε να αποφασίσουμε σχετικά με ένα τρίτο πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής ή κάποια άλλη", δηλώνει ο. Μπάρτλε και ξεκαθαρίζει ότι αν υπάρξει ένα τρίτο πακέτο βοήθειας, αυτό θα συνοδευτεί και με νέα μέτρα λιτότητας.

"Εάν λάβετε ένα τρίτο πακέτο βοήθειας, θα έχετε κι άλλο ένα μνημόνιο. Η διάρκεια του θα εξαρτηθεί από τις κατευθυντήριες γραμμές του πακέτου".

news247

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top