Τι μας λέει λοιπόν η Μέρκελ; Ότι η Ελλάδα πρέπει να μειώσει το χρέος της στο 110% του ΑΕΠ μέχρι το 2022.
Να το φτάσει δηλαδή σε λίγο μεγαλύτερο επίπεδο από ότι το άφησε ο …Καραμανλής το 2009!!!
Δηλαδή η συμμορία Παπανδρέου και όσοι την φυγαδεύουν, οργάνωσαν και εκτέλεσαν ένα ολέθριο σχέδιο με πρόσχημα το έλλειμα, που στο τέλος της ημέρας ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ!
Αντίθετα, μόνοι τους το έφεραν στο τραπέζι, μόνοι τους άρχισαν τους τιτανικούς και την τεχνητή διόγκωση του και ολοκλήρωσαν το σχέδιο με την χάλκευση των στοιχείων από την ΕΛΣΤΑΤ για να “τεκμηριώσουν” αυτό που οι ίδιοι δημιούργησαν!
Ενώ λοιπόν εξαπατούσαν τους πάντες (με συνεργούς και σχέδιο βεβαίως) για τον μύθο του ελλείματος, ευλαβικά εκτίναξαν το δημόσιο χρέος που είναι και το κύριο ζητούμενο σε κάθε κράτος, επιχείρηση, μπακάλικο κλπ.
Όχι μόνον το εκτίναξαν αλλά το μετέτρεψαν σε ενυπόθηκο από ομολογιακό, σε ξένο δίκαιο! Κοινώς χρέωσαν την χώρα ΔΟΛΙΩΣ, δένοντας την χειροπόδαρα! Το χρέος επί του ΑΕΠ για το 2013, αναμένεται να φτάσει στο ιλιγγιώδες 171,9%!
Όλα αυτα μετά τα μέτρα εξαθλίωσης, μετά την ληστεία του PSI, την διάλυση της πραγματικής οικονομίας και επαναλαμβάνουμε ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ ΣΕ ΞΕΝΟ ΔΙΚΑΙΟ!
Έρχεται λοιπόν σήμερα η Μαντάμ Μέρκελ και θέτει ως κριτήριο επιτυχίας την μείωση του χρέους στα επίπεδα του κακού Καραμανλή, πράγμα βεβαίως ΑΔΥΝΑΤΟ, εκεί που το έφτασαν και με την παρούσα κατάσταση της οικονομίας.
Βέβαια η Μέρκελ δεν είχε κανένα πρόβλημα με το έγκλημα του μνημονίου, αφού η Γερμανική οικονομία κέρδισε δεκάδες δις από την κρίση ενώ παράλληλα ξεφορτώθηκε όλα τα Ελληνικά κρατικά ομόλογα, εισπράττοντας το τίμημα ΜΕΤΡΗΤΑ και στο ακέραιο από τα δάνεια του μνημονίου.
Το ερώτημα είναι πως η συμμορία του μνημονίου παραμένει ακόμα ελεύθερη μετά (και) από αυτή την ομολογία…
olympia
Σχόλια
Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.