Select Menu


Από το λαμπερό κόσμο της μόδας στις γειτονιές των αγγέλων βρέθηκε ο Μιχάλης Ασλάνης. Ο γνωστός Χαλκιδέος σχεδιαστής μόδας εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι του στο Κολωνάκι και η είδηση του θανάτου του προκαλεί σοκ.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Ο Ασλάνης αντιμετώπιζε έντονα οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, γεγονός που ίσως να τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα.

Το 2010 μετακόμισε στη Βραζιλία για να μπορέσει να βρει νέα πνοή στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Δεν τα κατάφερε όμως και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Πριν από λίγες μέρες με δηλώσεις του στην Espresso, ο σχεδιαστής υποστήριξε πως έπεσε θύμα πλεκτάνης από δύο γυναίκες στις οποίες είχε εμπιστευτεί τα οικονομικά του. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, οι έμπιστές του καταχράστηκαν χρήματα με αποτέλεσμα να καταστραφεί οικονομικά.

Συγκεκριμένα, ο Ασλάνης έλεγε πως τους έδινε χρήματα για να πληρώσουν φόρους και εισφορές, αλλά αυτές τσέπωναν τα χρήματα, ενώ άφηναν ακάλυπτες και άλλες υποχρεώσεις του προσποριζόμενες το οικονομικό όφελος.

Μάλιστα, ο σχεδιαστής δήλωσε πως φοβόταν ακόμα και για τη ζωή του. Οι δηλώσεις του αυτές αφήνουν πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο με τον οποίο επήλθε ο θάνατός του. Ηδη στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα του, βρίσκονται άντρες της αστυνομίας και έχουν αρχίσει να συλλέγουν στοιχεία για να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν στον άλλο κόσμο τον αγαπημένο Χαλκιδέο σχεδιαστή μόδας.

http://www.egnomi.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top