Select Menu

Αφού μάθαμε αυτό που ήταν ήδη πασίγνωστο [δηλαδή ότι οι αμερικανοί παρακολουθούν τους πάντες], μάθαμε επίσης ότι οι ρώσοι δεν έμαθαν κάτι καινούριο αλλά ότι και αυτοί παρακολουθούν τους πάντες.

Είμαι έτοιμος να ποντάρω ένα ολόκληρο ευρώ στο ότι και οι κινέζοι παρακολουθούν τους πάντες και θα ποντάρω δύο ολόκληρα ευρώ στο ότι οι πάντες παρακολουθούν τους πάντες.

Το επόμενο στοίχημα που θα με απασχολήσει είναι το... «με ποιόν είναι οι γερμανοί;». Είναι με τους αμερικανούς ή είναι με τους ρώσους;
Το πρώτο ενδεχόμενο έχει απόδοση 1, 40, το δεύτερο 4, 50 αλλά στα στημένα παιχνίδια συχνά περνάνε οι εκπλήξεις.

Πάντως, αν είναι με τους ρώσους, ετοιμαστείτε για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο [ή τον τέταρτο-αν θεωρήσουμε ως τρίτο τον ψυχρό πόλεμο]. Έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που θα είναι, λόγω τεχνολογίας, ο... πόλεμος των πολέμων.

Το γεγονός ότι ακόμα και η Ισπανία με την Αγγλία βρίσκονται σε διπλωματική κρίση, εντός της Ε. Ε, δεν είναι καλό σημάδι...

Ίσως όλοι σε πρώτη φάση να είναι με τον εαυτό τους και το όλο πράγμα να είναι πιο ρευστό ακόμα κι από το αίμα που κυλάει σήμερα σε εκατοντάδες θέατρα σφαγής και ανταγωνισμού που πολλαπλασιάζονται και, στην περίπτωση που ο πόλεμος των πολέμων πραγματοποιηθεί, θα θεωρηθούν ως τα προεόρτια του.

Βέβαια, ακόμα κι αν οι γερμανοί είναι με τους αμερικανούς αυτό δεν σημαίνει ότι θα την αποφύγουμε την παγκόσμια σύρραξη.

Και αυτό διότι κάποιοι ανησυχούν ιδιαίτερα για το φαινόμενο του υπερπληθυσμού και δεν νομίζω ότι ανησυχούν με την προοπτική μιας ειρηνικής συνεννόησης, ή σχεδιάζοντας τον αποικισμό άλλων πλανητών τον οποίο βέβαια, αν είχαμε τη δυνατότητα να τον επιτύχουμε με την τωρινή νοοτροπία μας, θα τον μετατρέπαμε σε διαπλανητική διασπορά καπιταλιστικής ηλιθιότητας.

Από την άλλη υπάρχει και ένα άλλο ενδεχόμενο. Το ενδεχόμενο ο πόλεμος των πολέμων να είναι διεταιρικός και να ξεκινήσει όταν το κοκακολιστάν και οι σύμμαχοί του επιτεθούν στους ζημενένσιους, σε μια παγκόσμια κοινωνία όπου η εταιρειοκρατία θα έχει επικρατήσει πλήρως και οι σημαίες θα έχουν αντικατασταθεί από τα εταιρικά λογότυπα και τα συντάγματα από τα καταστατικά των εταιρειών.

Τι απόδοση έχει η ειρήνη στην τεχνοχούντα που ζούμε; 19 επειδή πρόκειται περί ανατροπής σε ένα παιχνίδι που βρίσκεται ήδη στο 60'.

Εγώ θα την ποντάρω πάντως, θα ποντάρω τα ρέστα μου πάνω της γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες να κερδίσω αυτό το στοίχημα είναι εναντίον μου.
Πάντα μου άρεσαν τα μεγάλα στοιχήματα και πάντα υποστήριζα τα αουτσάιντερ...

Σωτήρης Ανέστης

ramnousia

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top