Select Menu


Από σήμερα, οι "δημοσκοπήσεις" θα τον δείχνουν πρώτο.
Ο Πρόεδρος του ΣΕΒ έδωσε την έγκριση του.
  • Επιστολή προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα έστειλε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος με την οποία χαιρετίζει τη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα.(από τις ειδήσεις)
Το περιεχόμενο της επιστολής παραμένει άγνωστο, ως τώρα.

Και αφού ο ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώσει το ξεπούλημα της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας ("επαναδιαπραγμάτευση" το λέει), θα έρθει η "Χρυσή Αυγή" για να ολοκληρωθεί το σχέδιο, που είναι η αποκοπή τμημάτων εθνικού χώρου (Νησιά, Θράκη, Αιγαίο), σε μια χώρα που έτσι κι αλλιώς θα είναι υποτελής. 

Να θυμίσουμε, ειδικά, στους κάθε είδους πατριώτες οτι ο ρόλος του "εθνικισμού" είναι η παράδοση της γης μιας χώρας σε κάποιον άλλον, όταν οι συνέπειες δεν είναι  μια  ακόμα μεγαλύτερη βιβλική καταστροφή.

Να θυμίσουμε στους νοσταλγούς της δικτατορίας του Παπαδόπουλου ότι πρώτο μέλημα των "εθνικιστών" της χούντας ήταν η απόσυρση της Ελληνικής Μεραρχίας από την Κύπρο(1967). Ακολούθησαν μια σειρά από απόπειρες δολοφονίας του Μακάριου, που αποτελούσε εμπόδιο, λόγω τη πολιτικής του και της ένταξης της Κύπρου στην ομάδα των "Αδέσμευτων χωρών".

Η διαδικασία ανεστάλη προσωρινά, όταν ο Παπαδόπουλος, θέλοντας να μείνει εσαεί στην εξουσία, διέκοψε τη στήριξη του στην αδελφή εθνικιστική οργάνωση "ΕΟΚΑ Β". Η διαδικασία συνεχίστηκε με τους "γνήσιους πατριώτες" Ιωαννίδη και Σαμψών. Εξ αρχής, ο σκοπός της δικτατορίας των συνταγματαρχών ήταν η παράδοση της Κύπρου στους Τούρκους. Και ο εθνικισμός, για να υπάρξει χρειάζεται αφελείς και ηλίθιους, οι οποίοι δεν έχουν συναίσθηση του πού οδηγούν οι πράξεις και οι σκέψεις τους. Είναι αυτό που είπε ο Ιωαννίδης: "Οι αμερικάνοι με εξαπάτησαν".

Άμα είσαι βλάκας, θα εξαπατηθείς και θα χρησιμοποιηθείς για να κάμουν άλλοι τη δουλειά τους. Αν δεν είσαι βλάκας, είσαι έμμισθος πράκτορας. Κι αν δεν μιλήσει η "υπηρεσία" που σε χρηματοδοτεί, δεν θα μάθουμε,ποτέ, αν είσαι(κάποιον "αρχηγό" μου θυμίζει).

Αυτός είναι ο ρόλος των "εθνικιστών" πάσης φύσεως και κάθε χώρας. Να θυμίσουμε τις βιβλικές καταστροφές που προξένησαν στις χώρες τους οι εθνικιστές της Ιαπωνίας, Ιταλίας, Γερμανίας, Αυστρίας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας και άλλων χωρών, κατά τη διάρκεια του Β'  Π.Π. .

Να θυμίσουμε ότι η Ελλάδα, σήμερα, θα ήταν ως τη Θεσσαλονίκη, αν οι ηλίθιοι εθνικιστές της Βουλγαρίας (VMRO) δεν ξεκινούσαν τον Β' Βαλκανικό Πόλεμο εναντίον της Ελλάδας και της  Σερβίας. Στο τέλος του Α΄Βαλκανικού Πολέμου, ο χάρτης της Μεγάλης Βουλγαρίας περιελάμβανε μέρος των σημερινών Σκοπίων, όλη την Ανατολική Μακεδονία- δυτικά της Θεσσαλονίκης-, τη Δυτική Θράκη και τμήμα της Ανατολικής( περιελάμβανε και τις δύο όχθες του Έβρου).

Είναι η ίδια λογική των "ελλήνων" εθνικιστών, που, σήμερα, ευρισκόμενοι στην υπηρεσία του κοσμοπολίτικου ελληνικού κεφαλαίου (εφοπλιστές κ.ά.) και της διεθνούς τραπεζικής Αυτοκρατορίας, επιτίθενται στον μετανάστη ή στον αλλόδοξο, απειλούν τη μουσουλμανική μειονότητα, ονειρεύονται να πάρουν την Πόλη, ενώ αφήνουν ανενόχλητες την ντόπια και διεθνή ιδιοκτησία του χρήματος και του πλούτου.

Αν περιμένεις από τον ΣΥΡΙΖΑ να σε σώσει, είσαι εξ ίσου αφελής και εξαπατημένος.
Η Ελλάδα πεθαίνει σαν χώρα, γιατί το πολιτικό κεφάλι είναι βαθύτατα διεφθαρμένο και πουλημένο στους ιδιοκτήτες του χρήματος. Και ο λαός ανήμπορος και μόνος, παραπλανημένος και μέσα στη σύγχυση, οδηγείται ως πρόβατο επί σφαγή. Κι εγώ μαζί.

Μετά τον Καποδίστρια, το πολιτικό σύστημα ήταν και εξακολουθεί να είναι  πουλημένο στις εκάστοτε Αυτοκρατορίες.  Γι' αυτό δολοφονήθηκε ο μόνος πραγματικός ηγέτης της "ανεξάρτητης"¨Ελλάδας. Για αυτό ποτέ δεν άνοιξε ο "φάκελος της Κύπρου". (Κύπρος 1974: πέντε μύθοι για το πραξικόπημα).

Και υπάρχει και μία "αντιστασιακή διανόηση", που αρκείται σε διαπιστώσεις και ανέξοδες δηλώσεις(π.χ. ο Μίκης).

Όλα όσα συμβαίνουν είναι μέρος σχεδίου.
Τριλατεράλ Κομμίσσιον λέγεται η πραγματική Κυβέρνηση μας.
Ας σιγοτραγουδήσουμε. Πάει με την εθνική μας κατάθλιψη:


εικόνα: Δον ΨΥΧΩΤΗΣ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top