Select Menu

Η θρασύτητα προφανώς είναι ενδημική στο ΠΑΣΟΚ και σίγουρα βρίσκει την αποθέωσή της, στο όνομα: «Διαμαντοπούλου»

Έχουμε την υπουργό Διαμαντοπούλου που μέσα στην κρίση και ενώ συνενώνει σχολεία για οικονομία, από την άλλη διορίζει … ιμάμηδες για την διδασκαλία του κορανίου!...

(Πέραν του ότι, όταν ήταν Επίτροπος στην ΕΕ είχε προθυμοποιηθεί να πάψουμε να μιλάμε Ελληνικά και όλοι οι Έλληνες να μάθουμε… Αγγλικά!

Αυτοί οι άνθρωποι σήμερα μας κυβερνούν! Να τους χαιρόμαστε.

Κλείνει η παρένθεση)

Χθές γνωρίσαμε στο δελτίο ειδήσεων του Αλτερ και την ετέρα Διαμαντοπούλου την Κατερίνα, μέλος του Εθνικού (!) Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, η οποία με περισσή αναίδεια και με το θάρρος της απειρίας της, μας ανέπτυξε ένα επιχείρημα, που αν είχε συνείδηση θα το έκρυβε και από τον ίδιο της τον εαυτό ή θα αυτοκτονούσε.

Μας είπε λοιπόν η λαλίστατη ότι:

Ορίστε τώρα που υπέγραψαν το Μεσοπρόθεσμο, οι Εταίροι συζητούν για τρόπους ελάφρυνσης των πολιτών από τα βάρη και επιμήκυνσης του χρέους.

Μα αυτό ήθελαν οι Ευρωπαίοι ηλίθια Κατερίνα, να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες πολίτες και να τους πάρουν τον θησαυρό τους. Με το ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ μπήκαν οι ξένοι σε όλα τα υπουργεία και κυρίως στην Επιτροπή… εκποίησης της Ελλάδας.

Αλλά η Κατερίνα Διαμαντοπούλου καμαρώνει γι αυτό!.. όπως και όλοι οι δοσίλογοι του ΠΑΣΟΚ.

Δεν θέλω να σας βάλω λόγια, κάντε ότι καταλαβαίνετε, αλλά εγώ, όπου τους πετύχω , θα τους την ρίξω την σφαλιάρα. Και δεν μιλάω για προπηλακισμούς, όχι… όπως το είπε και ο παππούς μας ο Καραϊσκάκης: «….μερικές σφαλιάρες και καμιά κλωτσιά, χρειάζονται…»

Ώσπου να λάμψει η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ σ’ αυτήν την χώρα και να παραπεμφθούν όλοι οι επίορκοι, για εσχάτη προδοσία…




Γράφει ο Κούρκουλος

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top