Select Menu

Ένοχοι οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους μετά τον εμπρησμό στο υποκαταστήματα της Σταδίου, κατά τη διάρκεια επεισοδίων, τον Μάιο του 2010.

Φυλάκιση 10 ετών χωρίς να αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό επέβαλε το δικαστήριο σε δύο από τους τέσσερις κατηγορούμενους για τα γεγονότα της Marfin,το 2010 που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο από ασφυξία τριών εργαζομένων στην τράπεζα ανάμεσά τους και μιας εγκύου.

Ειδικότερα το δικαστήριο επέβαλε φυλάκιση 10 ετών με αναστολή στον διευθυντή του συγκεκριμένου υποκαταστήματος Κ. Βασιλακόπουλο καθώς και στον υπεύθυνο πυρασφάλειας Ε. Βελονάκη.

Στους δύο κατηγορούμενους επεβλήθη εγγύηση ύψους 30 χιλιάδων ευρώ χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Στην κατηγορουμένη Ά. Βακαλοπούλου, διευθύντρια υποκαταστήματος, το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 5 ετών και ενός μήνα χωρίς να αναγνωριστεί κανένα ελαφτυντικό

Αντίθετα αθώα κρίθηκε η υποδιευθύντρια Α Κούκου. Και οι τέσσερις κατηγορούμενοι είναι ελεύθεροι καθώς η απόφαση του δικαστηρίου έχει ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την έφεση.


Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top