Select Menu

pregnat

Του πιτσιρίκου 

Η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για τη Λίστα Λαγκάρντ συνεχίζει το «έργο» της, αν και κάποιοι μοιάζει να έχουν ξεχάσει ποιος είναι ο σκοπός της. Αφού για εβδομάδες το μόνο που μοιάζει να απασχολεί τα καθεστωτικά ΜΜΕ είναι οι «κόντρες» του προέδρου της επιτροπής, Χρήστου Μαρκογιαννάκη, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου –και γίνεται συστηματική προσπάθεια να παρουσιαστεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου σαν υποψήφια τρόφιμος τρελοκομείου επειδή προσπαθεί να κάνει σωστά τη δουλειά της-, τώρα το κύριο θέμα είναι ο Κώστα Βαξεβάνης, ο δημοσιογράφος που δημοσιοποίησε τη Λίστα Λαγκάρντ που απέκρυβαν επί χρόνια ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μετά τον γελοίο διάλογο του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τον Κώστα Βαξεβάνη –λες και ο Βενιζέλος πήγε στην επιτροπή όχι για να απαντήσει σε ερωτήσεις για τη Λίστα Λαγκάρντ αλλά για να κουτσομπολέψει με τον Γεωργιάδη πού συχνάζει ο Βαξεβάνης-, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, Άδωνις Γεωργιάδης και Παναγιώτης Ρήγας, ισχυρίζονται πως στη λίστα που δημοσίευσε ο Βαξεβάνης δεν υπάρχει το όνομα του Δημήτρη Κοντομηνά αλλά της εταιρείας Interamerican.

Δηλαδή, κατηγορούν τον Βαξεβάνη πως αλλοίωσε τη λίστα· η σύλληψή του δεν ήταν αρκετή.
Το γεγονός πως οι πάντες γνωρίζουν ότι ο Κοντομηνάς ήταν ιδιοκτήτης της Interamerican δεν παίζει κανένα ρόλο αν είσαι ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξέρει μόνο από εφοπλιστές. Τον Κοντομηνά δεν τον ήξερε.

Αλήθεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν αναρωτιέται γιατί τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έχουν εξαφανιστεί και έχει μείνει μόνο αυτός να ουρλιάζει παντού; Θα έπρεπε να τον προβληματίσει κάπως αυτό. Γιατί οι καιροί έχουν γυρίσματα. Κι έχει μεγάλη σημασία πού θα σε βρει το γύρισμα.
Παρατηρώ καθημερινά τις λυσσαλέες επιθέσεις που δέχεται ο Κώστας Βαξεβάνης στα social media –και όχι μόνο- και μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό.

Επίσης, καταλαβαίνω γιατί αποσιωπήθηκαν από τα ΜΜΕ τα δυο διεθνή βραβεία δημοσιογραφίας που δόθηκαν τον περασμένο μήνα στον Κώστα Βαξεβάνη.

Όλο το θέμα είναι να βγει καθαρός ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Γι’ αυτό, έγινε τεράστιος αγώνας από Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ να μην εξετάσει η Προανακριτική Επιτροπή τις ευθύνες του Ευάγγελου Βενιζέλου αλλά μόνο του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Οι πάντες γνωρίζουν πως η θέση του Βενιζέλου είναι στη φυλακή.
Αλλά ο Βενιζέλος μπορεί να πάρει μαζί του όλη την πολιτική και επιχειρηματική ελίτ της χώρας.
Ο Βενιζέλος πέφτει.

Και είναι πολύ εκδικητικός.

Και αυτό το γνωρίζουν οι «φίλοι» του.

Ο Βενιζέλος έχει γίνει πια πολύ επικίνδυνος. Για πολλούς.

Σκέφτεστε ό,τι σκέφτομαι;

(Αν ναι, να θυμάστε πως το είχα γράψει. Και αυτό.)

pitsirikos.net

 ΦΑΚΕΛΟΣ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top