Select Menu

Απο ποτε οι ευθυνες των ηγετων δεν πρεπει να καταμεριζονται, αλλα αντιθέτως οι οποιες επιτυχιες αυτων, να παρασημοφορουνται και να μυθοποιουνται;

Γράφει η Πόπη Σούφλη

Πριν απο μερικές μέρες, έλαβα μια επιστολή απο τον φίλο αναγνώστη Αρη. Σας την παραδίδω αυτούσια:

Αγαπητη Ποπη

Διαβαζω εδω και καιρο , διαφορα αρθρα , τα οποια εντεχνως προσπαθουν να εξιλεωσουν τους ηγετες των λαων , στοχευοντας με ενοχικα βελη στους πολιτες.
Απο ποτε ομως οι ευθυνες των ηγετων δεν πρεπει να καταμεριζονται , αλλα αντιθετος οι οποιες επιτυχιες αυτων , να παρασημοφορουνται και να μυθοποιουνται?

Το ιδιο ακριβως σεναριο , στηνεται και στην Ελλαδα.
Μην πειραξει ο πολιτης τους πολιτικους , γιατι οι πολιτες , αναγκασαν αυτους τους πολιτικους να ʽʼαμαρτησουνʼʼ και να ακολουθησουν τις εντολες τους , για αμετρητες παροχες και αμετρητες σπαταλες.
Προσπαθουν να τοποθετησουν τους πολιτικους ψηλα , να γεμισουν ενοχες τους πολιτες και να...
αποδεχτουν την μοιρα τους , η οποια ειχε προδιαγραφει εξαιτειας της απληστιας και των απαιτησεων των εκαστοτε ʽʼψηφοφορωνʼʼ.

Η γνωμη μου ειναι πως η ευθυνη του πολιτικου ειναι συνειφασμενη με την επιτυχια και την αποτυχια του ρολου που τους δοθηκε απο τους πολιτες και βαση αυτης της ευθυνης που ανελαβαν , οικειοθελως , να κριθουν και να αποδοθει η δικαιοσυνη.

Ο πολιτης εαν ηθελε να κυβερνηθει μονος του , τοτε θα καταργουσαμε το κρατος και τους νομους και θα ειμασταν στα βουνα , οπου θα ζουσαμε χωρις την αναγκη κανενος κρατους και ο καθενας μας θα ηταν υπολογος μονο στον ευατο του.

Εφοσον ειμαστε πολιτες μιας οργανωμενης κοινωνιας , τοτε απαιτουμε απο αυτους που εκλεγουμε να μας κυβερνησουν αριστα.

Την στιγμη που δεχονται αυτον τον ρολο , τοτε θα δεχτουν θελοντας και μη , τις συνεπειες των πραξεων τους.

Εαν δεν μπορουσαν να κυβερνησουν δικαια τον λαο , να παραιτουνταν , να καταγγελναν το διαβρωμενο συστημα και να εφευγαν απο την πολιτικη , σαν κυριοι.

Απο την στιγμη που επελεξαν να μεινουν και να ανακατευτουν στα σκατα , τοτε η τιμωρια τους θα πρεπει να ειναι παραδειγματικη.

Ελεος πια με την ευγενεια και με τον ψευτοπολιτισμο που προσπαθουν να μας πουλησουν.

Ο καθε κατεργαρης στον παγκο του και οι ενοχοι εκει που τους αξιζει.

Ευχαριστω.
ΑΡΗΣ

Εμείς σε ευχαριστούμε Αρη, που έχεις το κουράγιο να βάζεις τα πράγματα στη θέση τους και να τα λες με τ' όνομά τους!


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top