Select Menu

Την κατάθεση πρότασης των τριών κυβερνητικών εταίρων για σύσταση προανακριτικής επιτροπής της Βουλής που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, για την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ σχολίασε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, λέγοντας: «Η επιλογή να καεί ο ήδη καμμένος Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι μια επιλογή εκτόνωσης».

Συμπλήρωσε ακόμη πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει στο κάδρο των ευθυνών και τους κυρίους Βενιζέλο-Παπανδρέου, ενώ τόνισε ότι πολιτικές ευθύνες έχει και ο νυν υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε πως δεν υπάρχουν στοιχεία για ποινικές ευθύνες του κ. Βενιζέλου στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», αλλά έχει πολιτικές ευθύνες καθώς δεν περιόρισε τη φοροδιαφυγή. «Η φοροδιαφυγή δεν πρέπει να περιοριστεί στον κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά να τεθούν παράμετροι για όσους έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό», σημείωσε.

Την ίδια ώρα, στην ταχεία σύσταση της προανακριτικής προχωρούν τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης. Η σχετική πρόταση αναμένεται να συζητηθεί έως τις 18 Ιανουαρίου.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top