Select Menu

Οι Σκοπιανοί "αρχαιολόγοι" απεφάνθησαν: Ο Ιησούς γεννήθηκε στα Σκόπια…(!!!)

Οι αρχαιολόγοι των Σκοπίων πιστεύουν ότι ο Ιησούς γεννήθηκε στα Σκόπια, γράφει το δημοσίευμα της 2ας Ιανουαρίου, 2013 η εφημερίδα της Βουλγαρίας "Τρούντ".

Μια ομάδα αρχαιολόγων από τα Σκόπια που αποκαλούνται «Ιησουίτες»/ Исусовци, ισχυρίζεται ότι βρήκε το ακριβές σημείο όπου ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε, δεν μιλάμε για τη Βηθλεέμ, αλλά το χωριό Βητλεέμο, που βρίσκεται κοντά στην Οχρίδα.

«Νομίζω αυτή η πραγματική τοποθεσία που γεννήθηκε ο Ιησούς και όχι στη Βηθλεέμ κοντά στην Ιερουσαλήμ», δήλωσε ο αρχαιολόγος Αβραάμ Γιάκοφ σε ιστοσελίδα των Σκοπίων, σημειώνει η βουλγαρική εφημερίδα.

Η μυστηριώδης τοποθεσία βρίσκεται κοντά στο χωριό Βητλεέμο, όπου εκεί βρίσκεται ο υπό κατασκευή οδικός άξονας που οδηγεί στα Τίρανα.

"Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι αυτό είναι το μέρος όπου γεννήθηκε ο Ιησούς", επιμένει ο σκοπιανός αρχαιολόγος. Ο ίδιος χώρος υπήρχε και στην αρχαιότητα. Αποδεικτικά για αυτόν αναφέρουν τόσο η Αγία Γραφή όσο και δημοσιεύματα πριν από λίγους μήνες που προωθήθηκαν από την σκοπιανή κυβέρνηση.

"Το χωριό υπήρχε κατά τη διάρκεια του Ιουστινιανού και βρισκόταν σε οικονομική άνθιση. Κατά τα πρώτα χρόνια του χριστιανισμού ο τόπος έγινε διάσημος από τη γέννηση του Ιησού και όταν υιοθετήθηκε η χριστιανική πίστη χτίστηκαν εκκλησίες στην περιοχή", λέει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, η ανακάλυψη αυτή αναμένεται να ...αλλάξει την ιστορία! Έτσι περιμένουν την ανάπτυξη από τον θρησκευτικό τουρισμό! (Εδώ άνθισε ο τουρισμός στα μέρη που τοποθέτησε την ιστορία του "Κώδικας Ντα Βίντσι" ο Ντάν Μπράουν, αυτό δεν θα ...ανθίσει;)

Πάντως μέχρι στιγμής δεν υπήρξε καμία αντίδραση από το Βατικανό ή άλλα χριστιανικά κέντρα του κόσμου, γράφει το δημοσίευμα…

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top