Select Menu

Αιχμές για παραπομπή του Βενιζέλου, τον οποίο συμβουλεύουν να μην βιάζεται να πανηγυρίσει, αφήνουν τόσο η Ζωή Κωνσταντοπούλου όσο και ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης ο οποίος αποτελεί κόκκινο πανί για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.

"Περιμένουμε την στιγμή που ο Βενιζέλος θα πανηγυρίσει την μη παραπομπή του, ώστε να γυρίσει πίσω το ρολόι...", σχολιάζουν από το περιβάλλον του Κώστα Βαξεβάνη την επίθεση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ από το βήμα της βουλής στον δημοσιογράφο.

Στο μεταξύ σύμφωνα με ρεπορτάζ του iefimerida, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον πατέρα της στο καφενείο της βουλής:

"Ενδιαφέρουσα εξέλιξη η συνάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον πατέρα της Νίκο Κωνσταντόπουλο στο καφενείο της Βουλής για να εισπράξει τα συγχαρητήρια του για τις κοινοβουλευτικές της παρουσίες.

Οι δυο τους μίλησαν για αρκετή ώρα και προφανώς ο Νίκος Κωνσταντόπουλος της έδινε συμβουλές για τις επόμενες κινήσεις της αλλά και τη δράση της στην προανακριτική επιτροπή στην οποία θα είναι μέλος."

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top