Select Menu

Tσουνάμι αποκαλύψεων φαίνεται να έρχεται την επόμενη εβδομάδα αφού όπως όλα δείχνουν θα υπάρξουν σημαντικές αποκαλύψεις για την υπόθεση Παπακωσταντίνου που θα φέρουν τα πάνω κάτω στο δημόσιο βίο.

Πράγματι, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωσταντίνου, φαίνεται να έχει αλλοιώσει την λίστα Λαγκάρντ, επειδή λόγω ανοησίας και πολιτικής ανωριμότητας φοβήθηκε τις συνέπειες της συμμετοχής συγγενών του στην γνωστή λίστα με αποτέλεσμα το 2010 να κάνει ...αβαβά την λίστα.

Ομως, όπως επισημαίνουν ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί, αν τα χρήματα των συγγενών του Παπακωσταντίνου είναι νόμιμα και φορολογημένα, όπως φαίνεται, ακόμα και αν αποδειχτεί ότι ο Παπακωσταντίνου αλλοίωσε τη λίστα, το παράπτωμα του είναι στην χειρότερη περίπτωση πλημμέλημα αφού δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί δόλος.

Το χειρότερο στην υπόθεση αυτή είναι ο σκοτεινός ρόλος ανώτατου και ανίκανου δικαστικού που από το παρασκήνιο θέλει να φορτώσει, σε πλήρη συνεννόηση με το διεφθαρμένο πολιτικό και επιχειρηματικό σύστημα, όλα τα δεινά της διαπλοκής και της διαχρονικής διαφθοράς στον ανόητο Παπακωσταντίνου και να διασώσει τους πραγματικούς ενόχους που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία.

Μαθαίνουμε, ότι ο εν λόγω δικαστικός λειτουργός έχει αναλάβει εργολαβικά, αξιοποιώντας το θόρυβο και τα φληναφήματα περί τον Παπακωσταντίνου να «καθαρίσει» δικαστικά κάποιες καραμπινάτες απάτες.

Το ερώτημα είναι αν οι έντιμοι δικαστές θα αποδεχτούν τις αδικίες χωρίς να αντιδράσουν στις αυθαιρεσίες και στο παραδικαστικό που έχει στήσει ο συγκεκριμένος δικαστής και αν ο Σαμαράς θα θυσιάσει την μεγάλη ευκαιρία να σωθεί η χώρα και ο ίδιος, ή θα ενδώσει στις πιέσεις της διαφθοράς...

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top