Select Menu

Ειρωνικά και γεμάτα οργή «μηνύματα» για την παραπομπή ΜΟΝΟ του Γ. Παπακωνσταντίνου

80 βουλευτές ζήτησαν να παραπεμφθεί ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και 124 βουλευτές ο Ευ. Βενιζέλος.

H Βουλή στη χθσεινή ψηφοφορία ενέκρινε μόνο την πρόταση των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) και παραπέμπεται μόνον ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Αποτέλεσμα;

Η οργή των πολιτών που κατέκλυσαν Twitter και Facebook με μηνύματα γεμάτα οργή και ειρωνεία.

Θεωρούν ότι έπρεπε να παραπεμφθούν και οι Παπανδρέου, Βενιζέλος και Παπαδήμος.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets και status:

"Tώρα που καθάρισε ο πολιτικός βίος με την παραπομπή του παπακωνσταντινου, σκέφτομαι να μπω κι εγώ στον στίβο της...πολιτικής"

"Δηλαδή ο υπάλληλος Παπακωνσταντινου έφαγε τα λεφτά μόνος του κ τα αφεντικά Παπανδρέου, Βενιζέλος,Παπαδήμος δεν ήξεραν τίποτα?"

"Βέβαια... Οι υπόλοιποι είναι καλά παιδιά. Δεν έφαγαν τίποτα και ποτέ. Μόνο ο Παπακωνσταντίνου τα έφαγε... Τι νόμισες εσύ;"

"Η σημερινή ντροπή δεν έχει προηγούμενο. Τα ρίξατε όλοι στον Παπακωνσταντίνου και για τους υπόλοιπους λευκά? ντροπή & αίσχος"

"Ναι βρε παιδιά, μόνο ο Παπακωνσταντινου φταίει.... Την βγάλατε λάδι.. Κωλοζωα!"

"Δεν σε παω Παπακωνσταντινου,αλλα, τωρα ειναι η στιγμη να παρουσιασεις το στικακι, παρε μαζι σου και την παρεα σου η μοναξια -ξερω εγω-ποναει"

"Στην πυρα ο Παπακωνσταντινου, να χορτασει ο λαος αιμα να ηρεμήσει. Ποσο πιο ραγιαδες ρε ειμαστε πια.Για ποσο ηλιθιους μας περνανε;"

"Παπακωνσταντίνου το κακό παιδί, οι άλλοι περιστέρες"

 Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top