Select Menu

kalaitzhs piss bankers

netakias.com

Καταλάβατε πως “εσωσαν” την Αγροτική δίνοντάς την, στον ναυάγιο του Σάλλα?

Εψαχνα κι εγώ να καταλάβω, πως σώθηκε ο κολοσσός της ΑτΕ, από το ψιλικατζίδικο της Πειραιώς που είχε ΖΗΜΙΕΣ €629 εκατ. στο 9μηνο,  και προβλέψεις για επισφάλειες στο €1,8 δισ. ευρώ .
Να μην πω και το ύψος προκαταβολής Κεφαλαίου και της Βεβαίωσης Δέσμευσης που έχει παράσχει το ΤΧΣ που ανέρχεται στο ποσό των €7,3 δισ. ! ! ! ! ! ! ! (reporter.gr)
Εβγαλαν λοιπόν στο σφυρί την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε. !
Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ! ΤΟΝ ΛΕΝΕ…ΕΛΛΗΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ !

.
.
ATEBANK ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Ημ/νία ανάρτησης : 24/12/2012
Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. (υπό Ειδική Εκκαθάριση) ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την πώληση του πακέτου μετοχών της βιομηχανίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε.υπέβαλαν εμπρόθεσμα φακέλους με δεσμευτική προσφορά πέντε (5) συνολικά υποψήφιοι. Οι προσφορές θα αξιολογηθούν από την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. (υπό Ειδική Εκκαθάριση) σε συνεργασία με τον Σύμβουλο Πώλησης.
Η παρούσα ανακοίνωση αφορά την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. υπό Ειδική Εκκαθάριση και δημοσιεύεται με αποκλειστική ευθύνη του Ειδικού Εκκαθαριστή .
atebank.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top