Select Menu

Η Βίκυ Σταμάτη διαψεύδει πολλά από τα οποία κυκλοφορούν για την προσωπική και οικογενειακή της κατάσταση. ''Καρφώνει'' την κόρη του άνδρα της και τη σύζυγο Παπαντωνίου! Ο Γιάννος στο μεταξύ δηλώνει οτι...δε γνώριζε(!!!) για τις ...καταθέσεις της γυναίκας του!

''Έχω να προαυλιστώ 8 μήνες. Οκτώ ολόκληρους μήνες έχω να βγω στο προαύλιο, έχω χάσει τα μισά μου μαλλιά και είμαι σε άθλια κατάσταση. Εύχομαι καμία μάνα να μη βρεθεί στη θέση μου''.

Με αυτά τα λόγια, που η ίδια αποκαλεί καταγγελία, η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, περιγράφει την κατάσταση της μετά από πολλούς μήνες πίσω από τα κάγκελα των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

''Η περίπτωση μου είναι η μοναδική στα δικαστικά χρονικά. Υπάρχει ένα εξάχρονο αγοράκι που αυτή τη στιγμή πηγαίνει στο σχολείο και στερήθηκε βίαια και τους δύο γονείς του'' τονίζει η ίδια, επισημαίνοντας ότι είχε μήνες ολόκληρους να δει το παιδί της.

''Τώρα το βλέπω. Είχα όμως μήνες ολόκληρους να το δω εξαιτίας του κλονισμού που είχα υποστεί. Δεν ξέρω τι σας μεταφέρουν, πάντως να ξέρετε ότι δεν σας μεταφέρουν την αλήθεια''
.
Μιλώντας απαξιωτικά για την κόρη του κ. Τσοχατζόπουλου, Αρετή, την οποία αποκαλεί μόνο ''η άλλη'', η σύζυγος του πρώην υπουργού εκφράζει ένα παράπονο που δεν είναι άλλο από το γιατί κυκλοφορεί ''ελεύθερη'' η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου.

''Κορυφαίου υπουργού σύζυγος υπήρξε και η κυρία Παπαντωνίου. Που είναι; Την είχατε πρωτοσέλιδο και την είχατε φιλοξενήσει τρεις φορές. Που είναι; Που είναι;'' αναρωτιέται εμφανώς εκνευρισμένη.

Η κα Σταμάτη καταλήγει τονίζοντας ότι υπάρχουν και άλλοι συγκατηγορούμενοι στην υπόθεση και ζητώντας να βγουν ''όλα στο φως''

Παπαντωνίου: Δεν γνώριζα για τις καταθέσεις της συζύγου μου στην Ελβετία

Ο πρώην υπουργός Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννος Παπαντωνίου επιβεβαίωσε την ύπαρξη λογαριασμού της συζύγου του στην HSBC, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ.
Σύμφωνα με το "Βήμα της Κυριακής" και το Νews24/7, ο κ. Παπαντωνίου υποστήριξε ότι πρόκειται για λογαριασμό, που άνοιξε η κυρία Σταυρούλα Κουράκου με τον πρώτο της σύζυγο για αποκατάσταση των δύο υιών τους.

Ο κ. Παπαντωνίου κατέθεσε γραπτώς στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής, ότι ο ίδιος δεν γνώριζε την ύπαρξη λογαριασμού, καθώς δεν περιείχε δικά του περιουσιακά στοιχεία και γι' αυτό δεν τον συμπεριέλαβε στη δήλωση "Πόθεν Έσχες".

Το συνολικό ποσό που εμβάστηκε στον αρχικό λογαριασμό είναι 1.311.000 ευρώ. Πρόκειται για ποσό που είχε συγκεντρωθεί από τα χρήματα του πρώην συζύγου της κας Κουράκου και από χρήματα της ίδιας, καθώς και χρήματα που ήταν κατατεθειμένα σε κοινούς με τον κ. Παπαντωνίου και ήδη δηλωθέντες λογαριασμούς, από τους οποίους γίνονταν σταδιακά αναλήψεις από το 1994. Από το 2000 και μετά δεν κατατέθηκε κανένα άλλο ποσό.

Ο πρώην υπουργός δηλώνει ακόμα ότι η μη αναγραφή του συγκεκριμένου ποσού στις Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης οφείλεται αποκλειστικά, στο ότι αγνοούσε την ύπαρξή του, διότι το θέμα αφορούσε την προηγούμενη οικογένεια της συζύγου του και όχι περιουσιακό στοιχείο της οικογένειάς του το οποίο βάσει του νόμου όφειλε να δηλώσει.

Μάλιστα, προσκόμισε στην αρμόδια Επιτροπή και εξουσιοδότηση της κας Κουράκου, ώστε να διευκολυνθεί κάθε αρμόδια Αρχή σε περίπτωση ελέγχου.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top