Select Menu

Από σήμερα πιάνουν δουλειά οι δημοσιογράφοι και υπόλοιποι εργαζόμενοι που θα συμμετάσχουν στην νέα έκδοση του ιστορικού αλλά ταλαιπωρημένου τίτλου της Ελευθεροτυπίας, ενώ η υπογραφή των συμβάσεων ολοκληρώνεται τις προσεχείς ημέρες.

Έτσι, από την επόμενη Πέμπτη θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με τις ανακοινώσεις το καθημερινό φύλλο της Ελευθεροτυπίας, το οποίο θα συνοδεύεται από Κυριακατικη έκδοση, ενώ θα επαναλειτουργήσει και η ηλεκτρονική έκδοση στο www.enet.gr.

Η μετοχική σύνθεση της Χ. Κ. Τεγόπουλος έχει διαφοροποιηθεί:

Ο δικηγόρος Χάρης Οικονομόπουλος μετά την αγορά των μετοχών, που έγινε στις 6 Δεκεμβρίου 2012 από την οικογένεια Τεγόπουλου έχει το 27% της Χ. Κ. Τεγόπουλος.
Η Μανια Τεγοπούλου έχει το 25,18% και η Ελένη Τεγοπούλου 25,17%.

Θεωρείται δεδομένο πως στη συνέχεια θα ακολουθήσει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και είσοδος και άλλων μετόχων. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται σε εξέλιξη και συζητήσεις με τράπεζες προκειμένου να στηρίξουν το νέο εκδοτικό εγχείρημα.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top