Select Menu

του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

Πέρασαν εβδομάδες μετά την υποχρέωση σε παραίτηση του k Mitchell από τη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Κυβέρνησης του κ. Cameron… 

Αιτία ήταν το περιστατικό όπου, όπως δήλωσαν άνδρες της Αστυνομικής Φρουράς της Πρωθυπουργικής κατοικίας ο κ Mitchell στην άρνησή τους να ανοίξουν τις κύριες πύλες για να βγει με το ποδήλατό του τους είχε αποκαλέσει «….πληβείους!» 

Η υπόθεση είχε αρχίσει να ξεθωριάζει στη συνείδηση της κοινής γνώμης έως ότου έγινε μια «σύλληψη» αστυνομικού που δεν ήταν σε ώρα υπηρεσίας έξω από την Πρωθυπουργική κατοικία και μελετήθηκαν ΠΟΛΥ προσεκτικά τα φιλμ από τις κάμερες που υπάρχουν σε κάθε δρόμο και κάθε γειτονιά σε ολάκερη την Βρετανική Επικράτεια Τα ερωτήματα που τώρα εγείρονται δημιουργούν αμφιβολίες για κάποια από τα θέματα που έθιξε το Προεδρείο της Μητροπολιτικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Λονδίνου, όπως π.χ. ότι το γεγονός είχε κινήσει και την περιέργεια «…πολλών περαστικών έξω από την γνωστή αριθμός 10 της Downing Street, δηλαδή της Πρωθυπουργικής κατοικίας…»  

Η εξέταση των σχετικών φιλμ ΔΕΝ έδειξε παρά κανα-δυο περαστικούς που έστριψαν τα κεφάλια τους προς το σημείο όπου προφανώς υπήρξε η διαμάχη του κ MItchell με τους αστυνομικούς και μετά συνέχισαν τον περίπατό τους…. 

Το θέμα για την Βρετανική κοινή γνώμη αφορά στο θεμελιακό ερώτημα που συνοψίζεται στην φράση «εάν υπάρχουν αμφιβολίες για κάποια σημεία του περιστατικού γιατί να μην υπάρχουν και για τις λεκτικές διατυπώσεις του κ Mitchell ο οποίος ΔΕΝ σταμάτησε να επιμένει στην αθωότητά του;» 

Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι θα γίνει, ιδιαίτερα καθώς τα φιλμ από τις κάμερες ΔΕΝ έχουν φωνητικό περιεχόμενο αλλά μόνο οπτικό… 

Κανείς δεν ασχολείται με την ερώτηση εάν ο κ Cameron αποκαταστήσει τον κ Mitchell στη θέση από την οποία υποχρεώθηκε να παραιτηθεί.. 

Κλείνοντας, θέτω το ερώτημα που ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ όχι μόνο τους συγγενείς και φίλους αλλά και ολάκερη την κοινή γνώμη της Πατρίδας μας αναφορικά με τις κάμερες στο περιστατικό της ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ 3 προσώπων και ενός αγέννητου στο υποκατάστημα της ΜΑΡΦΙΝ… 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ από τον ΜΑΗ του 2010 μέχρι σήμερα ακόμα ΔΕΝ βρήκε κανένα χρήσιμο στοιχείο στις κάμερες; 

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top