Select Menu

Με εκπροσώπους 13 μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, παρουσία και των Γ. Στουρνάρα, Κ. Χατζηδάκη και Ν. Μηταράκη.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς πέρασε το μήνυμα ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Ο πρωθυπουργός, μιλώντας στους επιχειρηματίες, τόνισε πως υπάρχει σαφής βελτίωση της ανταγωνιστικότητας στη χώρα μας και αυτό, όπως είπε, φαίνεται απ' όλα τα δημοσιονομικά μεγέθη. Υπογράμμισε μάλιστα ότι η ιστορία της εξόδου της χώρας από το ευρώ έχει τελειώσει και πως η κυβέρνηση έχει ήδη ξεκινήσει τη μάχη για την ενίσχυση της ρευστότητας.

«Η κυβέρνηση θέλει να αλλάξει το τοπίο στη χώρα με το νέο επενδυτικό νομοσχέδιο», τόνισε ο κ. Σαμαράς, ενώ σημείωσε ότι προχωρούν και οι παρεμβάσεις για την ομαλή λειτουργία της αγοράς.

Επισήμανε πως οι αποκρατικοποιήσεις θα προχωρήσουν με ταχύτητα, ενώ ζήτησε από τους επιχειρηματίες να εντείνουν την παρουσία τους στην Ελλάδα προτείνοντάς τους την παραγωγή και νέων προϊόντων στη χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει και νέα συνάντηση των δύο πλευρών σε ένα μήνα.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top