Select Menu

Γράφει ο Γιάννης Αέρας
www.alithinapsemata.gr

Εντονη κριτική για τις επιλογές του πρόεδρου του κόμματος κ. Καμμένου ασκήθηκε χθές απο τον Πρώην γενικό Διευθυντή του κινήματος ΖΩΗ ΚΟΛΙΟ , σε ραδιοφωνική εκπομπή στο διαδίκτυο , στο ιντερνετικό ράδιο του ιστολογίου ΛΟΓΙΟΣ ΕΡΜΗΣ.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Ζώης Κολιός αναφέρθηκε σε πρόσωπα και τακτικές που στελεχώνουν σήμερα τον Πρόεδρο Πάνο Καμμένο, τα οποία είναι η κύρια αφορμή να αποχωρούν πολλοί δυασανασχετούντες με το Κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων...

Αναφέρθηκε στο οτι ακόμα δεν γνωρίζει την ακριβή αιτία της απομάκρυνσής του απο τη θέση του Γενικού Διευθυντή του κινήματος και έκανε λόγο για πρόσωπα που διοικούν το κίνημα με Παλαιοκομματικές συνήθειες που κάνουν πολλά μέλη των ΑΝΕΛ να αγανακτούν με την "αντίληψη πολιτικών συνηθειών του παρελθόντος" που πολλά διευθυντικά στελέχη στα γραφεία της Λ.Συγγρού , έχουν υιοθετήσει....

Το ρεύμα των δυσανασχετημένων μελών έχει μεγαλώσει και στο τέλος της εβδομάδας θα γίνει συζήτηση σε μεγάλο Ξενοδοχείο των νοτίων προαστείων , με συντονιστή τον Ζώη κολιό , όπου όλα τα μέλη που εχουν δυσαρεστηθεί , θα εκφράσουν την άποψή τους και η οποία θα καταγραφεί και θα κοινοποιηθεί στα κεντρικά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων...Φαίνεται πως για μερικά άτομα ο κόμπος έφτασε στο χτένι και τα απλά μέλη με αυτή την κίνηση δείχνουν την πρόθεσή τους να τοποθετηθούν επι προσώπων και καταστάσεων.

Ενώ σήμερα (προφανώς για να προλάβει τις εξλίξεις) ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε το 1ο Συνέδριο τον ερχόμενο Απρίλιο, διαβάζουμε στο διαδίκτυο (Zougla.gr) οτι:

"Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μετά τη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ασκήθηκε έντονη κριτική στον πρόεδρο του κόμματος κ. Καμμένο από τους κ.κ. Ζώη και Μαρκόπουλο για την στρατηγική που έχει επιλέξει και ακολουθεί.
Ο πρόεδρος του κόμματος υποστήριξε ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν βοηθά το κόμμα αυτού του είδους η κριτική και η εσωστρέφεια, παραθέτοντας τον ερχόμενο Απρίλιο, ως την ημερομηνία ορόσημα για την επίλυση των οποιαδήποτε προβλημάτων.

Συνεδριάζει η Κ.Ο.

Εκτάκτως και μετά από απαίτηση βουλευτών του Ανεξαρτήτων Ελλήνων, συγκαλείται στις 4:30 το απόγευμα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί υπό τον Πάνο Καμμένο στα γραφεία της λεωφ. Συγγρού.

Οι φουρτούνες λοιπόν πολές για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο...Απο τη μία το μέτωπο των βουλευτών Μαρκόπουλου και Ζώη και απο την άλλη το μέτωπο των αγανακτισμένων μελών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που αντιτίθενται στις παλαιοκομματικές πρακτικές της ομάδας των 2 αυτών βουλευτών.....και ο Πάνος Καμμένος στη ΜΕΣΗ .....

ΕΙΔΩΜΕΝ , οι εξελιξεις είναι ραγδαίες και τρέχουν , εμεις θα σας μεταφέρουμε οτιδήποτε ανακοινωθει, απο την μινι διασκεψη απογοητευμένων μελών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που θα γινει το Σαββατο σεε ξενοδοχείο των νοτίων προαστείων....


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top