Select Menu

Πρωινή κόντρα εξελίχθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής με αφορμή επίκαιρη ερώτηση του Ηλία Κασιδιάρη για την απόδραση του Αφγανού δολοφόνου του Αθανασίου Λαζανά στην Πάτρα.Ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής κάλεσε την κυβέρνηση να «ξεστραβωθεί» και να δει ότι «το μαχαίρι είναι προέκταση του χεριού των λαθρομεταναστών». Από τη φραστική του επίθεση δεν ξέφυγε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης για τον οποίο είπε ότι «έχει λαγνεία για τους μετανάστες».

Ο Κασιδιάρης εξήγησε ότι για την απόδραση του Αφγανού δολοφόνου -τον οποίο αποκάλεσε «ένα γαϊδούρι 25 ετών που δήλωσε ανήλικος» είναι επίορκοι οι δικαστές και πρόσθεσε πως ο υπουργός Δικαιοσύνης «αντί να ξηλώσει τους υπεύθυνους την επόμενη μέρα έπινε καφέ με δικαστικούς... γιατί δεν έχει φύγει ακόμη;».

Στην ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο Κώστας Καραγκούνης απέφυγε να δώσει εξηγήσεις για την απόδραση του Αφγανού και προτίμησε να επιτεθεί στη Χρυσή Αυγή.

Ανέφερε πως «επί Χίτλερ οι δικαστές έκαναν πρώτα τον ναζιστικό χαιρετισμό και μετά έπαιρναν τις αποφάσεις. Στις δυτικές Δημοκρατίες δε συμβαίνουν αυτά. Στην Ελλάδα οι δικαστές δε χρειάζονται κομματικούς κομισάριους, είναι ελεύθεροι» και συνέχισε: «εσείς είστε μιας άλλης νοοτροπίας. Αν ο ελληνικός λαός σας δώσει την ευκαιρία να κυβερνήσετε, που δεν το πιστεύω, τότε να υπαγορεύετε τις αποφάσεις των δικαστών... εμείς δε θα το κάνουμε ποτέ».

Και ο Ηλ. Κασιδιάρης του απάντησε: «Είναι γελοία η απάντηση του υπουργού. Αναφέρθηκε στον Χίτλερ που δεν έχουμε σχέση και δεν αναφέρθηκε στην ουσία. Ο κομισάριος Ρουπακιώτης έχει λαγνεία με τους λαθρομετανάστες οι οποίοι έχουν το μαχαίρι ως προέκταση του χεριού τους. Θα σας πω εγώ τι πρέπει να κάνει το κράτος για να ξεστραβωθείτε: να γίνει ιδιώνυμο κάθε έγκλημα που τελεί λαθρομετανάστης. Να ξέρουν αυτοί οι αλήτες ότι δεν μπορούν να μένουν ατιμώρητα τα εγκλήματά τους».

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top