Select Menu


Επί ποδός βρίσκονται τα συνδικάτα για τα συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας κατά των νέων μέτρων που θα τεθούν προς ψήφιση την Τετάρτη.

Η κεντρική συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ γίνεται στο Πεδίον του Άρεως, ενώ σε εξέλιξη είναι η πορεία του ΠΑΜΕ προς τη Βουλή. Κλειστό το Κέντρο. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο Σύνταγμα.

Συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται επίσης σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ιωάννινα, Ηράκλειο και Πάτρα.

«Καλούμε το λαό να προχωρήσει σε συστηματική και καλά οργανωμένη απειθαρχία και ανυπακοή όχι μόνο στις αποφάσεις της κυβέρνησης αλλά γενικότερα στο σύστημα. Αυτή είναι η καλή αρχή για να οργανωθεί η αντεπίθεση που πρέπει να καταλήξει στην κατάργηση των μονοπωλίων, στην απεμπλοκή από τις δεσμεύσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή την αποδέσμευση. Οποιαδήποτε άλλη λύση που προτείνεται είναι εντός των τειχών» δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.


Την ίδια ώρα υπό αστυνομικό κλοιό βρίσκεται η Βουλή, καθώς εκφράζονται φόβοι ότι η κατάθεση και ψήφιση του σκληρού πακέτου μέτρων θα αποτελέσει αιτία για επεισόδια. Ήδη ο μεταλλικός φράχτης βρίσκεται πέριξ της Βουλής.

Η ΕΛΑΣ έχει ήδη εκπονήσει σχέδιο για την αποτροπή επεισοδίων, σύμφωνα με το οποίο διμοιρίες των ΜΑΤ θα περικυκλώσουν το κτήριο της Βουλής. Παράλληλα, ισχυρή αστυνομική δύναμη θα βρίσκεται γύρω από την πλατεία Συντάγματος, και ειδικά κοντά στα μεγάλα ξενοδοχεία της περιοχής.

Οι ομάδες ΔΙΑΣ και Δέλτα θα πραγματοποιούν συνεχείς περιπολίες στο κέντρο της Αθήνας, θα πραγματοποιούν ελέγχους και θα εφαρμοστεί το μέτρο των προληπτικών προσαγωγών.

Αναλόγως της κατάστασης θα αποφασιστεί εάν θα βγει στους δρόμους και η υδροφόρα της ΕΛΑΣ.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top