Select Menu

O κ. Ρουπακιώτης ήταν αποφασισμένος να μην ψηφίσει, ο Αντώνης Σαμαράς φανερά εκνευρισμένος απειλούσε να τον βγάλει από την Βουλή και τελικά ο Φώτης Κουβέλης υποσχέθηκε πως θα αναλάβει την ευθύνη του να τον μεταπείσει… Όχι δεν πρόκειται για τούρκικο σίριαλ, μιλάμε για την Ελληνική κυβέρνηση. Και ο κ. Αντώνης Ρουπακιώτης φάνηκε να πείσθηκε αφού όλοι μείναμε ήσυχοι ότι έβαλε την υπογραφή του! Έλα όμως, η υπογραφή που έβαλε κάθε άλλο παρά θυμίζει υπογραφή υπουργού σε ένα τόσο σοβαρό κείμενο… Θα καταλάβετε και μόνοι σας κοιτώντας παρακάτω ότι πρόκειται ουσιαστικά για μία κατσαρή γραμμή που θα μπορούσε να ανήκει σε έναν αναλφάβητο πολίτη που υπογράφει έτσι αντί να βάλει έναν σταυρό.
Στην κυβέρνηση πάντως έχουν ήδη αρχίσει τα πρώτα πικρόχλα σχόλια περί κλονισμού της υγείας του υπουργού Δικαιοσύνης, μίας και είτε έτσι μπορεί να εξηγηθεί η αντίδραση του αυτή είτε ως έμπρακτη δυραρέσκεια απέναντι στα νέα μέτρα μιας και ουσιαστικά υποχρεώθηκε να τα ψηφίσει.
Είτε έτσι όμως, είτε αλλιώς ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να τον αντικαταστήσει. Δεν το έκανε τη Δευτέρα καθώς η διαμεσολάβηση του κ. Κουβέλη φάνηκε να είναι επιτυχής, είναι σχεδόν βέβαιο όμως ότι θα το πράξει στον επερχόμενο ανασχηματισμό.
Μερικά από τα ονόματα που ακούγονται από τώρα ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του είναι ο βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, στην Α’ Αθήνας, καθηγητής της Νομικής Γιάννης Πανούσης και οι ήδη αναπληρωτές υπουργούς Παιδείας-Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας και Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top