Select Menu

Πυροβολισμοί μέσα στα δικαστήρια της Ευελπίδων έπεσαν λίγο πριν τις 9:50, κοντά στο κτήριο 9.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία αφορούσε μια αντιπαράθεση μεταξύ ρομά και δράστης ήταν μία γυναίκα η οποία και συνελήφθη. Από τα πυρά τραυματίστηκαν δύο άτομα ενώ πριν λίγο έγινε λόγος για ένα νεκρό.
Απορίας άξιο είναι πως η γυναίκα πέρασε όπλο μέσα στα δικαστήρια με τόσα μέτρα ελέγχου. Κάποιοι λένε ότι το όπλο της το έδωσαν μέσα στα δικαστήρια. Σύμφωνα με πληροφορίες των AegeanTimes, κάποιος άλλος ρομά, το πέταξε από το πεζοδρόμιο εντός των δικαστηρίων και έτσι το παρέλαβε η γυναίκα.

Η δράστης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε χάσει το παιδί σε παλιότερη συμπλοκή ρομά, που σήμερα δικάζονταν για την υπόθεση.

Η γυναίκα φέρεται να πυροβόλησε οκτώ φορές τους κατηγορουμένους για την ανθρωποκτονία του γιου της μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων ανθρώπων.

Αυτή τη στιγμή, δικηγόροι, δικαστικοί υπάλληλοι και όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στο κτήριο δεν επιτρέπεται να αποχωρήσουν μιας και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και συνέλαβαν τη δράστιδα αλλά αναζητούν τυχόν συνεργούς.

Θα πρέπει λοιπόν να δοθούν άμεσα απαντήσεις, πως βρέθηκε το όπλο στα χέρια μιας γυναίκας, μέσα σε μια τόσο καλά ελεγχόμενη περιοχή όπως τα δικαστήρια στην Ευελπίδων!


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top