Select Menu

Φόροι που σε πολλές περιπτώσεις θα ξεπερνούν… ακόμα και το εισόδημα τους θα κληθούν να πληρώσουν το 2013 άνεργοι και συνταξιούχοι που θα δεχθούν διπλό χτύπημα, τόσο από την κατάργηση των φοροαπαλλαγών όσο και από την τσιμπίδα των τεκμηρίων. 

Την μεγαλύτερη επίθεση όμως θα δεχθούν οι επαγγελματίες, καθώς θα βγουν εκτός φορολογικής κλίμακας και είναι πιθανό να φορολογηθούν ίσως και με 35% από το πρώτο ευρώ.

Οι πραγματικές επιβαρύνσεις για τους φορολογούμενους θα είναι ακόμα μεγαλύτερες όπως εξηγεί στο CapitalTV και στον Στέλιο Κράλογλου ο φοροτεχνικός Παναγιώτης Παντελής, καθώς οι προγραμματισμένες περικοπές μαζί με τα υπόλοιπα μέτρα θα εξανεμίσουν ακόμα μεγαλύτερο μέρος από το διαθέσιμο εισόδημα. Η “σφαγή” των φοροαπαλλαγών, η κατάργηση της έκπτωσης του 10% από τον φόρο για σειρά δαπανών, η κατάργηση του επιπλέον αφορολόγητου λόγω προστατευόμενων τέκνων, σε συνδυασμό με τα «τσουχτερά» τεκμήρια θα απορροφήσουν μέχρι και το 80% του μισθού ή της σύνταξης.

Θα υπάρξουν και περιπτώσεις όπου η εφορία θα ζητά φόρο από άτομα που δεν έχουν καμιά πηγή εισοδήματος!

Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top