Select Menu


Μια περίεργη νύχτα ήταν η χτεσινή και όλοι όσοι γνωρίζουν τι συμβαίνει ή υποψιάζονται τι μπορεί να συμβεί, εύχονταν το πρωί να έχει εκτονωθεί η κατάσταση που δημιουργήθηκε από το πρωί με την εισβολή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας των εργαζομένων στα ΕΝΑΕ.

Οι συλλήψεις δέκα συνδικαλιστών έχουν δημιουργήσει εκρηκτική κατάσταση και περίπου δύο χιλιάδες εργαζόμενοι από διάφορα σωματεία πολιορκούσαν την ΓΑΔΑ, ενώ σε κάποια φάση επιχείρησαν να εισβάλουν στο στρατηγείο της ΕΛΑΣ! Δηλαδή είχαμε εικόνες Συρίας!

Μέσα σε λίγες ώρες είχε γίνει κατάληψη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και εν συνεχεία απόπειρα εισβολής στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

Τα ΜΑΤ με πολύ μεγάλη δυσκολία απώθησαν τους διαδηλωτές που απαιτούσαν να αφεθούν ελεύθεροι οι συνάδελφοί τους.

Οι δέκα που παραπέμπονται στον εισαγγελέα (απόψε ή αύριο) με βαριές κατηγορίες είναι μέλη του προεδρείου του συλλόγου των εργαζομένων, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος των υπόλοιπων 96 που προσήχθησαν, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος 10 ατόμων για φθορά ξένης περιουσίας και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, αντιμέτωποι με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, στους υπόλοιπους 96 αναμένεται να ασκηθεί δίωξη για παράνομη εισβολή σε στρατιωτικό χώρο και θα αφεθούν ελεύθεροι.

Πληροφορίες από το ΥΕΘΑ αναφέρουν οτι ο Π. Παναγιωτόπουλος έχει ζητήσει να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία ενώ ο εισαγγελέας αυτεπάγγελτα έχει ασκήσει δίωξη για παράνομη είσοδο σε στρατιωτικό χώρο, στο προεδρείο των ναυτεργατών.

Η βενζίνη έχει χυθεί. Ένα σπίρτο περιμένει για να ακολουθήσει αυτό που όλοι απεύχονται...

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top