Select Menu

Διάβημα προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχει κάνει η εταιρεία Νoble Energy ώστε να μην επιβληθούν σκληρά μέτρα στην Κυπριακή Δημοκρατία στις επικείμενες διαπραγματεύσεις που θα αρχίσουν σύντομα με την Τρόικα.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας μας, ο ενεργειακός κολοσσός επεσήμανε σε αξιωματούχους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου τις πολύ σημαντικές εξελίξεις που αναμένονται στην Κύπρο με την εξόρυξη του φυσικού αερίου, τονίζοντας την ανάγκη όπως τα όποια μέτρα αποφασιστούν να μην «πνίξουν» την προοπτική ανάπτυξης στο νησί.Το ενδιαφέρον της Νoble στα οικονομικά δρώμενα της Κύπρου δεν είναι καθόλου τυχαίο, αλλά είναι φυσιολογικό, καθώς η Κύπρος και η εν λόγω εταιρεία, αναμένεται να συνυπογράψουν σειρά συμφωνιών που αφορούν την έλευση του φυσικού αερίου από τα δικά μας κοιτάσματα, όπως και για την κατασκευή του Τερματικού Υγροποίησης του Φυσικού Αερίου στο Βασιλικό για σκοπούς εξαγωγής του.

Ηδη να υπενθυμίσουμε το Υπουργικό Συμβούλιο άναψε το πράσινο φως στη Διαπραγματευτική Ομάδα για την έναρξη των συζητήσεων… 

Εφημερίδα "Χαραυγή"

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top