Select Menu


Ο ΓΑΠ «διδάσκει» στο Χάρβαρντ τον… επανασχεδιασμό της Ευρώπης! Και μή ...χειρότερα!

Ένας από τους πολιτικούς που μας έχουν φέρει σε αυτό το σημείο, ένας εν ενεργεία Έλληνας βουλευτής, μετακομίζει για τη... σεζόν στο εξωτερικό, προκειμένου να μεταλαμπαδεύσει τις... γνώσεις και την εμπειρία του!

Τελικά φαίνεται ότι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν εκεί στο Χάρβαρντ, "προσκαλώντας" τον Γ. Παπανδρέου ως επισκέπτη λέκτορα για να διδάξει την... επιτυχημένη του ''συνταγή''!

Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε και στην αφίσα, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας θα διδάσκει αυτό το φθινόπωρο το πως ''επανασχεδίασε'' την Ελλάδα και την Ευρώπη!

Τα αποτελέσματα του ''επανασχεδιασμού'' βέβαια τα γνωρίζουμε όλοι από πρώτο χέρι...

Δείτε την αφίσα:


Πως είναι δυνατόν, θα μου πείτε, ένα απο τα πλέον σοβαρά πανεπιστήμια του κόσμου, να φέρνει αυτόν τον διεθνή καραγκιόζη της πολιτικής, να ...κάνει διαλέξεις και καριέρα πανεπιστημιακού, λ'έγοντας...μπούρδες! Η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός οτι ήταν, είναι και θα είναι ένα απο τα αγαπημένα παιδιά της Διεθνούς του Σιωνισμού και της σχεδιαζόμενης απο αυτόν Παγκόσμιας Κυβέρνησης

Δεν θυμάστε τα λόγια του; "Χρειαζόμαστε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση και τη χρειαζόμαστε ΤΩΡΑ!"

Ε, νά λοιπόν γιατί τον ανταμείβουν με αυτόν τον τρόπο... Χαρείτε τον!

Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top