Select Menu

Αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι οι 191 από τις 192 χώρες του πλανήτη έχουν χρέος, τίθεται το ...
ερώτημα, προς ποιους; Αυτό που όλοι γνωρίζουμε είναι ότι στην παγκόσμια αγορά υπάρχει πλαστό χρήμα το οποίο το διαχειρίζονται διεθνείς τραπεζικοί τοκογλύφοι και όχι μόνο. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν τεράστια ποσά διαθέσιμα εκτός διατραπεζικών και άλλων χρηματιστηριακών οίκων. 

Αυτά τα ποσά τα κρατούν διάφοροι οίκοι και αποτελούνται από χαρτοφυλάκια, όπως ομόλογα κρατών κλπ. και είναι ποσά που χρηματοδοτούν κάτω από το τραπέζι παράνομους (νόμιμους) κρατικούς σχηματισμούς , όπως κρατικές τράπεζες ώστε να διατηρούν σταθερά τα χαρτοφυλάκια των κρατών. 

Η Ελλάδα επειδή είναι στο στόχο διεθνών κύκλων υποδούλωσης του λαού και υποθήκευσης του πλούτου της, δέχεται επιθέσεις τέτοιου τύπου επειδή δεν διαθέτει , η δεν στηρίζεται από τέτοιους χρηματοπιστωτικούς οίκους. Και όμως, αν έρθουμε αρκετά χρόνια πίσω και ανατρέξουμε στην μεταπολεμική περίοδο την στιγμή που είχε καταρρεύσει η Γερμανία, ο άνθρωπος που την στήριξε για να ανακάμψει ήταν ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝΑΣΗΣ με την συμφωνία για την κατασκευή 40 τανκερ .

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι εκείνη την εποχή ένας Έλληνας, ξεκίνησε την ανικοδόμιση της Γερμανίας που εξελίχτηκε και στην Ευρώπη. Το ερώτημα που τίθεται σήμερα είναι αν μπορεί το Ελληνικό στοιχείο απ' όλα τα μήκη και πλάτη της γης, να παρέμβει και να ανατρέψει την κατάσταση που εξελήσεται σε βάρος της Ελλάδας , αν ναι και σε τι βαθμό; Υπάρχουν πληροφορίες ότι μεγάλος Ελληνικός όμιλος που έχει έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμος να καταθέσει ομόλογα Αμερικανικού Δημοσίου στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ και στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, για την αγορά του χρέους της Ελλάδας.

Σε περίπτωση που δούμε κάτι τέτοιο , τινάζεται το διατραπεζικό σύστημα που της Μέρκελ στον αέρα…. Πως θα γίνει όμως αυτό; Η νομιμότητα της διαδικασίας θα στηριχθεί στον δανεισμό με μηδέν επιτόκιο στις διατραπεζικές συναλλαγές, πράγμα που πράττει η Γερμανία και δεν επιτρέπει σε άλλες χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία κλπ. Παρακολουθώντας τις εξέλιξης των τελευταίων ημερών , ο ΣΑΜΑΡΑΣ με τον συνεργάτη του ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ, πλήρως υποταγμένων στην πολιτική και στα σχεδία της ΜΕΡΚΕΛ, βιάζονται να τελειώνουν παίρνοντας τα μέτρα ώστε να εισπράξουν οι φίλοι τους τραπεζίτες τα 32 δις και μετά να την κάνουν…!! Σε μια τέτοια περίπτωση, ο ΣΑΜΑΡΑΣ θα βγει κερδισμένος από την μία γιατί θα πετύχει το στόχο του κερδίζοντας και μια επιμήκυνση, ενώ από την άλλη θα χρεώσει στους ΚΟΥΒΕΛΗ – ΒΕΝΙΖΕΛΟ τα μέτρα…!!!.Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής 

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top