Select Menu


Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε, όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας που εκφώνησε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά πως εξαπάτησε τον ελληνικό λαό για να μπορέσει να του αποσπάσει τη ψήφο ενώ κάλεσε το λαό σε ανατροπή του Μνημονίου.

«Ο Πρωθυπουργός ήρθε εδώ το περασμένο Σάββατο και δεν ζήτησε ούτε μία συγγνώμη για την κραυγαλέα διάσταση ανάμεσα σε όσα πέρσι υποσχέθηκε ώς Αξιωματική Αντιπολίτευση και όσα φέτος κάνει ώς κυβέρνηση. Ήρθε στη Θεσσαλονίκη και δεν βρήκε ούτε μια λέξη να πει για τη Βαλκανική πολιτική της κυβέρνησής του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Συνεχίζοντας, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στη στρατηγική που ακολουθεί η κυβέρνηση Σαμαρά, σημειώνοντας πως «η κυβέρνηση δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται την ανάγκη μιας νέας εθνικής στρατηγικής».

Αναφορικά με το νέο πακέτο μέτρων που προωθεί η Κυβέρνηση, ο κ. Τσίπρας είπε πως «θα επιδεινώσει την ύφεση και θα μεγαλώσει την υστέρηση στα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού». Συμπλήρωσε μάλιστα πως προκειμένου να δικαιολογήσει τα μέτρα ο πρωθυπουργός «κατέφυγε για μια ακόμη φορά στη γνωστή πολιτική λαθροχειρία: ότι είναι δήθεν αναγκαίο για να παραμείνει η χώρα στο ευρώ».

Τέλος, άσκησε κριτική στην πολιτική που ακολουθεί η Ευρώπη αναφορικά με την Ελλάδα, κατηγορώντας τους εταίρους της Αθήνας πως στοχεύουν «να βαθύνουν τη λιτότητα και με πειραματόζωο την Ελλάδα να μετατρέψουν σιγά - σιγά όλο τον Ευρωπαϊκό Νότο σε Ειδική Οικονομική Ζώνη, συμπληρώνοντας ότι «το Μνημόνιο δεν είναι μέρος των Συνθηκών».

Κεδίκογλου: «Μαυρογιαλούρος ο Τσίπρας»!

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τα όσα είπε στην ομιλία του στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

"Με το σημερινό του σόου, ο κ. Τσίπρας, απέδειξε και στους πλέον δύσπιστους, ότι πολιτεύεται ως Μαυρογιαλούρος παλαιάς κοπής που τάζει στους πάντες τα πάντα. Το μόνο που δεν διευκρίνισε είναι σε ποιο... νόμισμα θα υλοποιήσει τις εξαγγελίες του, καθώς και οι πλέον αδαείς στα οικονομικά, γνωρίζουν ότι ευρώ «κόβει» μόνο η ΕΚΤ. Τις... δραχμές που ονειρεύονται και τυπώνουν στα εκτυπωτήρια του Σύριζα, μπορούν να τις χρησιμοποιούν για τις συναλλαγές των συνιστωσών τους. Η χώρα, δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα και τους συνεταίρους του, και ευτυχώς για την Πατρίδα, είναι και θα παραμείνει στο ευρώ!".

...Κι ενώ ο ...ωραίος Σίμος στηλίτευσε το σόου Τσίπρα, εμείς απλώς παρακολουθούμε το ...άλλο σόου, αυτό το αιώνιο και διαχρονικό σόου των καραγκιόζηδων της πολιτικής σκηνής, βρίζοντας, καπνίζοντας και βουλιάζοντας στους καναπέδες μας και στα αδιέξοδά μας...

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top