Select Menu

Το κίνημα των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" μπαίνει πλέον στη φάση της πλήρους αποδόμησης των απλών Ανεξάρτητων Ελλήνων και εντίμων αγωνιστών και γίνεται και τύποις πλέον κίνημα των παλαιοκομματιστών και δή παλαιών(;) στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.


Οι επιλογές του Πάνου Καμμένου έχουν αρχίσει να εξοργίζουν τους οπαδούς του κινήματος, βλέποντας ένα θέατρο του παραλόγου να εξελίσσεται μπροστά τους, ένα θέατρο που τα έχει όλα. Ιντριγκες, βυζαντινισμοί, προσλήψεις εξαδέλφων και λοιπών "δικών μας παιδιών", αδιαφάνεια και πισωμαχαιρώματα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του spirospero.gr, ο γενικός διευθυντής του κόμματος και επικεφαλής επί της οικονομικής διαχείρισης Ζώης Κολιός αποχώρησε εν τέλει και από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ηπειρώτης Ζώης Κολιός ήταν ένας από τους συγγραφείς του οικονομικού προγράμματος του κόμματος του Πάνου Καμμένου. Δικές του ιδέες ήταν και ο Εθνικός Λογαριασμός που παρουσίαζε ως καινοτομία ο Καμμένος και πολλά άλλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν μέσα από τους κόλπους του κόμματος, η αποχώρηση του Γενικού Διευθυντή του κόμματος πραγματοποιήθηκε μετά από σύγκρουση που είχε με τον Βουλευτή Κώστα Μαρκόπουλο και Γενικό Γραμματέα του Κόμματος, Μιχάλη Γιαννάκη, τόσο για πολιτικούς λόγους όσο και για τις αρμοδιότητες που έχει αναλάβει ο καθένας.

Πριν μερικές μέρες λοιπόν ο Κώστας Μαρκόπουλος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του spirospero.gr έθεσε το εκβιαστικό δίλλημα:" Πρόεδρε ή εγώ ή αυτός".

Έντονες επίσης είναι οι αντιδράσεις από πολλά στελέχη και μέλη του κόμματος για τον Αθανάσιο Μπέλτσο πρώην Διευθυντή του πολιτικού Γραφείου του Πάνου Καμμένου αναφορικά με τον διορισμό του ως μέλος της διοικούσας επιτροπής." Δεν γίνεται ο πρόεδρος να τοποθετεί στα υψηλά κλιμάκια αυτούς που πάτωσαν στις εκλογές και να διορίζει "κηπουρούς" μας εκμυστηρεύτηκε στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Κρίμα, μεγάλο κρίμα για ένα κίνημα, που έγινε σημαία και ελπίδα για χιλιάδες Ελληνες...

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top