Select Menu

Αρχικά θα ήθελα να γνωριστώ σε όλους σας, θεωρώντας σαν δεδομένο ότι όσοι δεν με γνωρίζουν… ίσως με παρεξηγήσουν.

Ο γράφων λοιπόν αποφάσισε πριν από πολλά χρόνια να καταταγεί στο Πολεμικό μας Ναυτικό ως αξιωματικός του, αποδεχόμενος πλήρως τους νόμους και τις διατάξεις που απέρρεαν από την επιλογή αυτή.


Παρέμεινα ως Ναυτικός Δόκιμος επί τέσσερα συναπτά έτη στο Βασάνειο Ίδρυμα, δηλαδή τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, αντιμετωπίζοντας και αποδεχόμενος όλα τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που απέρρεαν από την επιλογή αυτή.

Αποφοιτώντας από την Σχολή έδωσα, όπως όλοι οι ένστολοι έναν όρκο και μια υπόσχεση, αρχικά στον εαυτό μου και στη συνέχεια στην Πατρίδα μας και τον Ελληνικό λαό.

Ο όρκος που δώσαμε, όλοι οι ένστολοι, είναι ο ίδιος και στα τρία όπλα των Ενόπλων δυνάμεων τις πατρίδας μας στο Στρατό Ξηράς, στο Πολεμικό μας Ναυτικό και στην Πολεμική μας Αεροπορία και μας δέσμευε με πίστη στην πατρίδα, υποταγή στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, της Ελλάδας μας και σεβασμό στον λαό της. Και δόξα το Θεό καταφέραμε και τον τηρήσαμε με απόλυτη πίστη και αφοσίωση.

Για να πάρετε μια γεύση γι όλα αυτά που σας εξιστορώ, σας παραθέτω επισυναπτόμενη στο παρόν την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση που αφορά όλους του Έλληνες και τους δίνει μια μικρή αλλά ουσιαστική γεύση για τη ζωή και τις συνθήκες εργασίας όλων των ενστόλων και των τριών όπλων των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδας μας, της ΕΛΛΑΔΑΣ μας:


Σαν παλιός Αξιωματικός του ΠΝ λοιπόν, θεωρώ ελάχιστο καθήκον μου ακόμα και τώρα πια σαν απόστρατος μεν, ...αλλά πιστέψτε με, ακόμα απόλυτα μάχιμος και σε άμεση ετοιμότητα αν χρειαστεί για την Πατρίδα μας την ΕΛΛΑΔΑ μας, γιατί ο όρκος που δώσαμε μας δεσμεύει ακόμα για πίστη στην Πατρίδα μας και τον Ελληνικό λαό …και αν ακόμα χρειαστεί θα τον υπηρετήσουμε ξανά.

Βέβαια ωραία και παλικαρίσια ακούγονται όλα αυτά, αλλά εγώ προσωπικά έχω μια απορία, ίσως λίγο αφελή, αλλά απόλυτα λογική.

Οι στρατιωτικοί δώσαμε μια φορά τον όρκο στην πατρίδα μας και το λαό της και τον τηρήσαμε. Οι πολιτικοί αυτού του τόπου, της χώρας μας της Ελλάδας, έχουν δώσει κατά συρροή και κατ’ επανάληψη όρκους πίστης στην πατρίδα και το λαό της. Πότε τους τήρησαν; Πότε τους κάνανε πράξη; Ή πότε ενημέρωσαν τον λαό για κάτι που δεν προήγαγε τα συμφέροντά του;

Απορίας άξιον λοιπόν είναι πια είναι η πίστη των πολιτικών στην Πατρίδα; Πια η πίστη τους στον λαό; Πια η πίστη τους στο Σύναγμα της Ελλάδος;

Όταν κάθε μέρα διαπιστώνεται ρε αδερφέ… από τον ίδιο τον λαό η κατά συρροή απαράδεκτη σκιώδης συμπεριφορά των πολιτικών, στους νόμους, τα άρθρα του Συντάγματος και στον ίδιο το λαό που τους ψήφισε, που τους ταΐζει, που τους πληρώνει, που τους υπηρετεί τελικά, που συνεχίζει ακόμα και τώρα στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει να τους υπακούει τελικά και να πληρώνει κεφαλικούς φόρους, να αποδέχεται το κόψιμο των συντάξεων, των μισθών, και όλων των δεδουλευμένων, που…, που…, που…

Ίσως θα μου πείτε οι πολιτικοί θεωρητικά και πρακτικά, δεν είναι ένστολοι υποτελείς όπως εγώ, αλλά οι καθ’ ύλην αρμόδιοι για την παραπλάνηση, εξαπάτηση και παγίδευση του λαού. Είναι οι προύχοντες του τόπου για την εκπόνηση νόμων διατάξεων και άρθρων υπέρ τους και πάντα κατά του λαού, του απλού εργαζόμενου πολίτη αυτής της χώρας, της Πατρίδας μας της Ελλάδας.

Αν πράγματι, είναι έτσι τα πράγματα, τότε δικαίως οι πολιτικοί, αντιμετωπίζουν έτσι τον λαό.

Αν όμως ο προαναφερθείς όρος δεν είναι αληθής, …τότε ίσως ο λαός πρέπει να αναθεωρήσει νόμους, πιστεύω και αποφάσεις του, προκειμένου να βάλει τα πράγματα στην θέση που τους αρμόζει.

…όχι αγαπητοί μου δεν είμαι ο Ρήγας Φεραίος ο Βελεστινλής, ούτε ο Γέρος του Μωριά ο ηρωικός Ταγός της Πατρίδας μας, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Ούτε καν ο ηρωικός Δάσκαλος της πατρίδας μας ο Μαρίνος Αντύπας που κατάφερε και ξεσήκωσε από το Κιλελέρ, τους αγρότες, εναντίον των τσιφλικάδων της Θεσσαλίας. …Ούτε με ενδιαφέρουν τίτλοι και αξιώματα. Είμαι ένας απλός άνθρωπος όπως όλοι εσείς, οι φίλοι και συμπατριώτες μου, ένας άνθρωπος που σημειολογικά παρακολουθώ όπως όλοι τα κακώς τεκταινόμενα στην πατρίδα μας αλλά τολμάω να τα λέω όχι μόνο να τα σκέφτομαι.

…αφού, αγαπητοί μου βάλαμε τα πράγματα στη θέση τους, επανέρχομαι στο προηγούμενο θέμα μας και λέω, γιατί να μη βλέπουμε τα καλύτερα, όταν διαπιστώνουμε καθημερινά, να μας πάνε με όλα τούτα που συμβαίνουν στην πατρίδα μας, από τα λαμόγια τους πολιτικούς, πολλές δεκαετίες χρόνια πίσω; …θα πρέπει λοιπόν να ανασυνταχθούν οι παλλαϊκές δυνάμεις του τόπου, να βρεθεί ένας κατάλληλος Ταγός ένας Ηγέτης, (Είθε ο Θεός να δώσει), δεν ξέρω αν θα είναι ένας πεφωτισμένες πολίτης, ή ένας ιερωμένος, ή ένστολος, αλλά πρέπει να αγαπά, να σέβεται και να πονά την ΕΛΛΑΔΑ μας, να αναθεωρηθούν και να εκπονηθούν νέες κατευθυντήριες απόψεις και να γίνει ο λαός μια σιδερένια γροθιά που θα πέσει δυνατά και αλύπητα, στο σαγόνι, όλων αυτών που επιβουλεύονται το μέλλον της Ελλάδας μας, εφαρμόζοντας πιστά, τα προβλεπόμενα στο θεσμοθετημένο και εκπονημένο με πολύ ιδρώτα και πατριωτικό αίμα Ελλήνων, Σύνταγμα της Πατρίδας μας.

Ίσως θα έπρεπε αρχικά να αναθεωρηθεί η ποινή για τους προδότες δοσίλογους πολιτικούς, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καταφέρθηκαν κατά του λαού και των κεκτημένων δικαιωμάτων του, καθόσον το Σύνταγμα της Πατρίδας μας τους αποκαλεί υπηρέτες του λαού, όλοι τους όμως όχι μόνο δεν υπηρέτησαν τον λαό, αλλά φρόντισαν με κάθε δυνατό τρόπο να τον εξαπατήσουν, να τον εκμεταλλευτούν και να τον καθυποτάξουν μόνο για ίδιον όφελος…

Βέβαια για όλα αυτά απαιτείται λαϊκή ομοψυχία, σθένος και πατριωτικό μένος.
Επειδή όμως ο κόμπος έφτασε στο χτένι απευθύνομαι ακόμα μια φορά δυνατά και Ελληνικά σε όλους σας και λέω …ή τώρα, ή ποτέ!!!

…αν το 1453 στο Βυζάντιο ξέρανε ότι θα μένανε σκλαβωμένοι για τετρακόσια ολόκληρα χρόνια, αυτοί και τα παιδιά τους, θα αντιδρούσαν σίγουρα αλλιώς, δεν θα κάνανε το παν για να αποφύγουν τη στράτευση, ή την υποχρέωση της φύλαξης των συνόρων της Πατρίδας, και οι Άρχοντες της Πόλης εξαναγκάζονταν έτσι να φέρνουν ξενόφερτους για την υποστήριξή της…

Αδέρφια, συμπατριώτες, συνέλληνες, δεν υποτιμώ κανέναν… θεωρώ πως αυτά που λέω και επανειλημμένως γράφω, ότι τα έχετε σκεφτεί και εσείς, τα έχετε σταχυολογήσει και πολλαπλώς διασταυρώσει με σκέψεις και απόψεις άλλων που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σας δίνουν ελπίδες, ότι και καλά τα πράγματα θα στρώσουν και ότι δεν είναι τα πράγματα τόσο μαύρα που μερικοί σας λένε… δημιουργώντας έτσι, μέσα σας την ελπίδα ότι τα πράγματα για την Πατρίδα μας θα φτιάξουν.

Πιστέψτε με όμως την μαυρίλα που ζούμε και που έρχεται ραγδαία για όλους τους Έλληνες, δεν την έχει γνωρίσει ποτέ ανθρώπου μάτι. Δεν την είδαν ούτε στην Αργεντινή, ούτε πουθενά αλλού σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

…και ξέρετε γιατί αυτό το μένος εις βάρος του λαού μας, εις βάρος όλων μας; …μα είναι απλό, είμαστε Έλληνες είμαστε ό λαός που όλοι μας φθονούν για την σφαιρικότητα της σκέψης μας, για την πανανθρώπινη και ισόνομη αντιμετώπιση όλου του κόσμου εκ μέρους μας…

…ας μην ξεχάσουμε ποτέ τι είπε για την Ελλάδα και του Έλληνες ο μέγας ανθέλληνας Αμερικανοεβραίος Χένρυ Κίσινγκερ κατά τη βράβευσή του από προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον το Σεπτέμβριο του 1994: 

…«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ»

…αδέρφια ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ήρθε η ώρα να πάρει ο λαός μας τις τύχες του, στα χέρια του. Άλλα περιθώρια δεν υπάρχουν ή τώρα, ή ποτέ…

Το Σύνταγμα της χώρας μας, αποκαλεί τους πολιτικούς του τόπου, υπηρέτες του λαού και σας καλώ να σκεφτείτε, πότε κάποιος από αυτούς έκανε κάτι θετικό υπέρ των Ελλήνων χωρίς πριν και πάνω απ’ όλα να εξασφαλίζει ίδιον όφελος; Πότε και σε ποιόν από σας έκανε κάποιος από τους πολιτικούς αυτού του τόπου ρουσφέτι χωρίς να διασφαλίζει πριν και πάνω απ’ όλα την υποτέλεια όλης της οικογένειάς σας υπέρ του;

Αδέρφια, συμπατριώτες, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, σας θυμίζω το Άρθρο 120 παρ.4 του Συντάγματος: 
«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία»

Αν πιστέψουμε ότι κάποιος από την παρεούλα των λαμογιών πολιτικών αυτής της χώρας θα φέρει την άνοιξη στο λαό, σε εμάς τους Έλληνες, γελιόμαστε οικτρά… Το μόνο που θέλουν είναι μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωής μας να τους δίνουμε, ότι ζητούν, αγόγγυστα και χωρίς καμιά αντίδραση…

…αδέρφια, συμπατριώτες, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, παλέψτε τώρα που μπορείτε σε λίγο …πιστέψτε με όχι μόνο δεν θα μπορούμε, αλλά θα πουλάμε όσο-όσο τα σπίτια μας για να επιβιώσουμε για μερικές μέρες ακόμα, …ίσως σας φαίνεται λίγο υπερβολικό, αλλά αυτό θα γίνει με όλους αυτούς τους δοσίλογους και επανειλημμένα και κατά συρροή …ατιμώρητους λαμογιοπολιτικούς που μπλέξαμε…

Έλληνες ξεσηκωθείτε και παλέψτε Δυνατά, παλληκαρήσια και όπως όλοι ξέρουμε …ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! Αν δεν το κάνουμε εμείς για να καθαρίσουμε την Πατρίδα μας απ’ αυτούς, θα το κάνουν αυτοί για εμάς, για τον Ελληνικό λαό, εις βάρος μας, …δεν το βλέπετε; δεν το αντιλαμβάνεστε; δεν το αφουγκράζεστε; …όλα τα σημάδια γύρω μας αυτό δείχνουν, αυτό εξακοντίζουν προς όλες τις κατευθύνσεις…

Έλληνες μη πιστεύετε πια τα λεγόμενα των λαμογιοπολιτικών μας, …προσπαθούν ακόμα και τώρα να μας παραμυθιάσουν. Αφουγκραστείτε τα γεγονότα, διασταυρώστε τις πληροφορίες, δείτε τι έγινε σε άλλες χώρες που βρέθηκαν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση όπως η Ελλάδα μας και προσπαθήστε να σκεφτείτε απλά λαϊκά και Ελληνικά.

Ευτυχώς δεν ανήκουμε στους πλουτοκράτες ή στη λαμογιοκατάσταση των εχόντων και κατεχόντων, …ότι δημιουργήσαμε στο διάβα της ζωής μας το δημιουργήσαμε με πολύ ιδρώτα και μόχθο, ή το βρήκαμε από τους πατεράδες μας, που ομοίως στερήθηκαν τα πάντα για να το φτιάξουν…

Πιστέψτε με λοιπόν, σαν λαός οργανωμένος και οριοθετημένος, πολλά μπορούμε να κάνουμε!!! Αρκεί να αφουγκραστούμε την συνείδησή μας και να αντιδράσουμε δυναμικά, τακτικά και οργανωμένα, …να αντιδράσουμε σαν πειθαρχημένοι και πιστοί στρατιώτες, στο μέτωπο για την απελευθέρωση της πατρίδας μας, της ΕΛΛΑΔΑΣ μας.

Αυτή μας η αντίδραση μην ξεχνάμε ότι θα είναι το παράδειγμα και το πρότυπο για τα παιδιά μας, θα γραφεί στην Ιστορία του τόπου μας της ΕΛΛΑΔΑΣ μας, και αυτή την αντίδραση του Ελληνικού λαού είναι που τρέμουν όλα τα λαμόγια διεθνή και ντόπια.

Με βαθιά εκτίμηση για τον απανταχού ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και ιδιαίτερα για την ΕΛΛΑΔΑ μας

Αργύρης …ένας εξ ημών.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top