Select Menu


Εύγε στους Ανεξάρτητους Ελληνες και στον κοινοβουλευτικό τους εκπρόσωπο κύριο Μαρκόπουλο, ο οποίος προχτές ζήτησε τον φάκελλο του καθάρματος της Πάρου, ώστε να έρθουν στο φως οι παρακρατικοί που του έδωσαν άσυλο – εξπρές το 2010!

Αξιοσημείωτο είναι οτι κανείς άλλος απο τους πολιτικούς και τους βουλευτές, δεν έκανε κάν τον κόπο να αναζητήσει αυτά τα στοιχεία ή δεν είχε κάν την ευθιξία να ...αναρωτηθεί τι γίνεται σχετικά με το κτήνος αυτό και την προιστορία του εδώ στην Ελλάδα, εν μέσω συγκλονιστικών αποκαλύψεων και καταγγελιών!

Δεν θα θίξουμε ασφαλώς την πλήρη ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ των ...αριστεριστών του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και της ΔΗΜΑΡ, γιατί ασφαλώς και γνωρίζουμε πως και οι τρείς αυτές παρατάξεις είναι αποκλειστικά ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ για το κατάντημα με τους λαθρομετανάστες, μιας και αυτές κυρίως τους στηρίζουν και τους υποθάλπτουν. Θα θίξουμε όμως τους κυρίους της "κυβέρνησης" και δή τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ο οποίος αντί να κάνει το...αυτονόητο, δηλαδή αμέσως μετά τις αποκαλύψεις, να ζητήσει να του φέρουν αμέσως την επόμενη μέρα τον φάκελλο του καθάρματος, αυτός προτίμησε να ...πανικοβληθεί και να κάνει σπασμωδικές κινήσεις.

Προφανώς, για να υπάρχει τέτοια σιωπή απο κυβερνητικής μεριάς (μιας και υπάρχει και το ΠΑΣΟΚ στον κυβερνητικό συνασπισμό), κάτι ...άλλο παίζει. Ενδεχομένως σε αυτό το απίστευτο σκάνδαλο εμπλέκονται πολλοί απο το ΠΑΣΟΚ και στην περίπτωση που βγούν ...παραπανήσια πράγματα στη φόρα, να έχουμε νέα δράματα εκεί στην Ιπποκράτους.

Και ασφαλώς, όπως τελικά συμπεραίνεται απο τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τόσο η υπόθεση της Υπατίας όσο και η περίπτωση του κτήνους, κρύβουν κολοσσιαίο θέμα, τέτοιας μορφής που οπωσδήποτε θα απαιτηθεί επέμβαση εισαγγελέα.

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες αποδεικνύουν πως κάνουν το καθήκον τους. Οι υπόλοιποι, μάλλον έχουν να κρύψουν πολλά και λόγω αυτής ακριβώς της αγωνίας τους, απλώς ποιούν την νήσσαν...

 Λόγιος Ερμής

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top