Select Menu


Με παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια. αναστέλλεται και θα επανεξεταστεί η μετάθεση του αστυνομικού διευθυντή Ύδρας, Γιώργου Ζώτα, η οποία, όπως μετέδωσε νωρίτερα το protothema.gr, επρόκειτο να προχωρήσει, λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τη συνταξιοδότησή του.

Η απόφαση να απομακρυνθεί από τη θέση του ο αστυνομικός διευθυντής της Ύδρας υπήρχε κίνδυνος να ξαναφέρει το θέμα στο διεθνή Τύπο, αφού οι ξένοι ίσως θεωρούσαν ανεξήγητη την απόφαση να μετατεθεί ένας από τους κρατικούς υπαλλήλους που επιχείρησε να ελέγξει ύποπτο για φοροδιαφυγή.

Ο αστυνομικός διευθυντής της Ύδρας είχε συνδράμει τον έλεγχο της Οικονομικής Αστυνομίας στην ταβέρνα «Ψαροπούλα», στην οποία ο ιδιοκτήτης δεν έκοβε αποδείξεις.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top