Select Menu

Καθώς ο εργαζόμενος λαός μας βιώνει με τους χειρότερους όρους την χρεωκοπία του από την άγρια ταξική κυβερνητική πολιτική, τα Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ-τραπεζών και βρίσκεται ανάμεσα στη Σκύλλα-Χρεωκοπία και τη Χάρυβδη-μέτρα 11.5 δις ευρώ, αποκαλύπτεται ότι κέντρα εξουσίας επεξεργάζονται βίαια ρατσιστικά σχέδια και σενάρια αποσταθεροποίησης που θα οδηγήσουν σε κλιμάκωση της κρατικής τρομοκρατίας και πρωτόγνωρης επίδειξης καταστολής από τις Δυνάμεις του Νόμου και της Τάξης. Αιχμή του δόρατος για τις Νύχτες Κρυστάλλων του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού είναι η Ναζιστική Χρυσή Αυγή. 

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρει με το γνωστό προβοκατόρικο και γκεμπελικό τρόπο η εν λόγω φασιστική συμμορία, που διαπλέκεται με τις δυνάμεις καταστολής και τις μυστικές υπηρεσίες, με τεράστια προϋπηρεσία στην συνεργασία μαζί τους για την καταστολή κοινωνικών κινημάτων: "Όπως παρατηρούμε, τις τελευταίες ημέρες έχει στηθεί στα ελληνόφωνα ΜΜΕ μια φάμπρικα συνεχών κατασκευασμένων «ειδήσεων» για «ρατσιστικές επιθέσεις» κατά Πακιστανών και λοιπών μουσουλμανικών δυνάμεων, που τάχα συμβαίνουν απ' άκρου εις άκρον της χώρας ή μεγαλοποιούνται γεγονότα της καθημερινότητας και αποδίδονται σε «ρατσιστές»! Μιλάμε για διάφορα «επεισόδια» του τύπου «κάποιος, κάπου, κάποτε», που δεν επιβεβαιώνονται από το αστυνομικό δελτίο (επιδρομή «χρυσαυγιτών» κατά αγνώστων Πακιστανών, στο τάδε μέρος), είτε για πραγματικά γεγονότα (π.χ. συμπλοκή κάποιων Ελλήνων και κάποιων Πακιστανών στο Ηράκλειο της Κρήτης) που δεν έχουν φυλετικό ή πολιτικό χαρακτήρα. Πάντως, κοινή συνισταμένη όλων των «ρατσιστικών» επιθέσεων, επεισοδίων, είναι ότι φέρονται να γίνονται αποκλειστικά κατά μουσουλμάνων. Τυχαίο;

Κατά μια. διαβολική σύμπτωση, διερχόμεθα την μηνιαία περίοδο νηστείας και προσευχής των μουσουλμάνων (Ραμαζάνι), η οποία άρχισε την 20η Ιουλίου και λήγει την 19η Αυγούστου. Μάλιστα, οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το τριήμερο 17, 18 και 19 Αυγούστου, όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν στην Αθήνα δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι, λαθρομετανάστες και μη. Οι μουσουλμάνοι θα συγκεντρωθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο, κατόπιν συμφωνίας των συλλόγων τους με τα συναρμόδια υπουργεία ΠΡΟ-ΠΟ, Εσωτερικών, Παιδείας κ.τ.λ. Και βέβαια, όλο το τριήμερο θα κυκλοφορούν παντού στην Αθήνα και ιδιαίτερα στο κέντρο της. Ασφαλώς, για ευνόητους λόγους η παρουσία της αστυνομίας θα είναι «διακριτική» και η επιχείρηση «Ξένιος Ζεύς» θα παγώσει (προσωρινά ή μόνιμα.).

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες μας, υπάρχει σχέδιο ξένων μυστικών υπηρεσιών για γενικευμένη αναταραχή στο κέντρο των Αθηνών, με τη συμμετοχή όχι μόνο των μουσουλμάνων αλλά και των «έμπειρων» σε τέτοιες καταστάσεις αριστερών «αλληλέγγυων», που τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται σε επιφυλακή! Στη δημιουργία κλίματος ανωμαλίας συμμετέχουν τα γνωστά ΜΜΕ, κάποιες ΜΚΟ, συγκεκριμένοι κομματικοί και παρα-κομματικοί μηχανισμοί και διάφοροι εξωνημένοι παρακρατικοί και στα πλαίσια αυτά κυκλοφορούν οι «ειδήσεις» περί «ρατσιστικών» επιθέσεων κ.τ.λ. Και βέβαια, η βομβιστική επίθεση κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Παγκράτι δεν είναι καθόλου άσχετη με τα προηγούμενα...


(ΥΓ): Δήλωση του Γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, στο δελτίο ειδήσεων της 13/08/2012: «Είμαστε ένα βήμα πριν από ανεξέλεγκτες μαζικές συγκρούσεις μεταναστών και Ελλήνων στο κέντρο της Αθήνας»! Προφήτης, κινδυνολόγος ή μήπως μαρτυριάρης;"

Ενώ η Χρυσή Αυγή κάνει το «άσπρο μαύρο» και αρνείται τα ρατσιστικά εγκλήματα κατά μεταναστών και ΡΟΜΑ στα οποία πρωταγωνιστούν μέλη της, όπως αυτοδιαφημίζονται στο ιντερνέτ και καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες, η επιχείρηση «Ξένιος Δίας» συνεχίζεται κανονικά προκαλώντας ανείπωτο δράμα. Μετανάστες συλλαμβάνονται, κακοποιούνται από τα όργανα της τάξης, οδηγούνται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ή απελαύνονται σε αυτή την πρωτόγνωρη ρατσιστική και κατασταλτική επιχείρηση του επίσημου κράτους που διαμορφώνει το πεδίο κλιμάκωσης των τραμπούκικων-δολοφονικών επιθέσεων της Χρυσής Αυγής που ήδη ξεπερνούν τις 500.

Όπως έχουμε επισημάνει "στήνουν Πόλεμο Πολιτισμών, εφαρμόζουν τα δόγματα άμυνας-ασφάλειας και μιλούν για ασύμμετρες απειλές, παρουσιάζοντας τον κάθε μουσουλμάνο μετανάστη ως τρομοκράτη. Δεν είναι τυχαίο ότι ο πολλαπλασιασμός των ρατσιστικών επιθέσεων συντελείται κατά τη διάρκεια των μουσουλμανικών εορτών, ενώ η Εκκλησία αναδεικνύεται πολύτιμος σύμμαχος των Ναζιστών. Το Χουντικό θέσφατο «Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια» εκσυγχρονίζεται. Ταυτόχρονα, εκδηλώνεται πανελλαδική ρατσιστική εκστρατεία κατά των ΡΟΜΑ, με την κάλυψη της Αστυνομίας και των τοπικών παραγόντων. Αποκαλύπτεται επομένως ότι η Ναζιστική Χρυσή Αυγή εφαρμόζει σχέδιο σε πλήρη συμπόρευση με την κυβέρνηση που επιδιώκει την συνολική τρομοκράτηση και πειθάρχηση του εργαζόμενου λαού: η επίθεση σε μετανάστες και ΡΟΜΑ είναι η αρχή καθώς ακολουθούν οι επιθέσεις σε αγωνιστές και κινήματα (διακηρυγμένοι στόχοι των φασιστικών Πολιτοφυλακών, ενώ σημειώνονται οι πρώτες επιθέσεις) και η συντριβή των εργατικών αντιστάσεων στα Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ-τραπεζών και στο σύνολο της αντεργατικής πολιτικής. Είναι ενδεικτική η στήριξη της Χρυσής Αυγής στο ξεπούλημα της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στο Σάλλα, η υπεράσπιση των φοροαπαλλαγών των εφοπλιστών και η στήριξη των ιδιωτικοποιήσεων που και πάλι θα καταλήξουν με χαριστικούς όρους σε εφοπλιστές και Έλληνες επιχειρηματίες. Επιπλέον στόχος της επιχείρησης «ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ» είναι να στείλει τρομοκρατικό μήνυμα στα επόμενα κύματα μετανάστευσης, ώστε να αντιμετωπιστούν πρωτίστως τα στίφη των απελπισμένων από τον εμφύλιο στην Συρία που πυροδότησε και η ιμπεριαλιστική επέμβαση".

O εργαζόμενος λαός μας βρίσκεται μπροστά σε ιστορικά γεγονότα που θέτουν ξανά το δίλημμα «κοινωνική απελευθέρωση ή καπιταλιστική βαρβαρότητα».

Τα κυβερνητικά σχέδια εξαθλίωσης και υποταγής των εργαζομένων, με την Χρυσή Αυγή να αναλαμβάνει ξεχωριστό τρομοκρατικό ρόλο πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστούν από την μαζική-μαχητική δράση του εργατικού κινήματος.

Απαιτώντας την ανατροπή της άθλιας συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, της πολιτικής της και των Μνημονίων, την αντικαπιταλιστική αποδέσμευση από Ε.Ε. και ΕΥΡΩ.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top