Select Menu

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό το οποίο είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει μεγάλο θόρυβο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ερμούπολη. Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο cyclades24 και με πληροφορίες του site, κατά τη διάρκεια μπλόκου (αστυνομικού ελέγχου), ένας αστυνομικός χτύπησε με φακό 18χρονο μοτοσικλετιστή και τον έστειλε με ράμματα στο Νοσοκομείο!

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην οδό Νικηφόρου Μανδηλαρά. Εκεί είχε στηθεί αστυνομικό μπλόκο έξω από το γυμναστήριο X- Global. Ο νεαρός μοτοσικλετιστής πέρασε από το σημείο μαζί μ’ έναν συνεπιβάτη και ξαφνικά ο αστυνομικός τον χτύπησε με μεγάλο φακό στο δεξί πλαϊνό μέρος του κεφαλιού τραυματίζοντάς τον.

Ο 18χρονος, αιμόφυρτος πήγε στο Νοσοκομείο το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον τόπο που σημειώθηκε το περιστατικό και του έγιναν 5 ράμματα στον κρόταφο. Έξαλλοι οι γονείς του παιδιού σκέφτονται σοβαρά να προχωρήσουν σε μηνύσεις.

Αδιευκρίνιστοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν τον αστυνομικό στη συγκεκριμένη πράξη. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι χτύπησε το νεαρό γιατί προσπάθησε να αποφύγει το μπλόκο και δε σταμάτησε για έλεγχο παρά το σήμα που του έγινε. Κάποιες άλλες όμως αναφέρουν ότι ο αστυνομικός δε φορούσε καν διακριτικά και δεν ήταν εύκολα ορατός μέσα στη νύχτα.

Σε κάθε περίπτωση, η πράξη του αστυνομικού θεωρείται επιεικώς απαράδεκτη. Ακόμη κι αν προκλήθηκε, δεν έχει το δικαίωμα να χτυπάει πολίτες και να τους στέλνει στο Νοσοκομείο.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top